+36 30 682-0491 info@kreativkave.hu
0
A foglalkozás véget ért

TÁNC-VAGY AMIT AKARTOK, PAVERPOL WS– ÜRÖM

Művészeti előadó
Kezdés
2020.02.16. 10:00
Vége
2020.02.16. 15:00
Cím
Kreatív Kávé - Üröm 2096 Üröm, Lobogó u. 2/C.   Mutasd a térképet
Telefon
+36 30 682-0491

10,000 Ft

A tánc világában kalandozunk. Adj neki testet, alkosd meg paverpollal!

7 készleten

Állapot

A foglalkozás véget ért

3 Eladva

Részletek

Utazz velünk a tánc világába!

A programon ülő vagy álló szobrot alkotunk és betekintést kaphatsz az antikolás anyagaiba, technikáiba is. Mindenki választhat marmolin torsót, melyhez drótvázból hajtogatunk csontokat, alufóliából építünk szöveteket, textillel adunk bőrt és öltöztetjük fel! Plasztikázunk-szabunk-varrunk-fodrászolunk! 😉

Ha ülő vagy álló Buddha szobrocskát szeretnél készíteni, kérlek a foglalkozás előtt minimum egy héttel előbb jelezd, hogy tudjak neked a programon Buddha torsot biztosítani.

Kérlek hozz kincseket otthonról: csipkét, vékony – szétmosott lepedő vásznat, zsákvásznat, gyöngyöt, zsinórt, szalagot, gombot, kulcsot, stb. bármit, amivel díszíthetni szeretnéd alkotásod. Ha más ötleted van, szívesen segítek a megvalósításában. Mindent be tudunk építeni, ami természetes anyag: pamut, len, fa, kavics, kő, kagyló stb. (A műszálas anyagokat, műanyagokat nem szereti a paverpol.)
A programon szürke vagy bronz paverpollal dolgozhatsz majd, ezt mindenki részére biztosítunk. A részvételi díj tartalmazza továbbá a drótváz alaphoz szükséges anyagokat is, és egy marmolin torsot, valamint az alkotó-eszközök használatát. (Kérlek, hogy a “díszítéshez” hozz saját anyagokat!)Körömféltőknek adok gumikesztyűt!

Részvételi díj: előre utalással 10.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel: 11.500Ft/fő.

Otthoni alkotáshoz, kísérletezéshez vásárolhatsz a foglalkozás végén a Kreatív Kávés Klubkészletből Paverpol anyagot. (Ha előre konkrét igényed van, kérem jelezd legkésőbb a foglalkozás kezdete előtt egy héttel.)

Pedagógusoknak kreditpontok! (Kérd tájékoztatónkat, regisztráció +1000Ft!)

Nehézségi fok: egyszerű.
A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült szobrot természetesen hazaviheted!

Énidő és Kreatív Edzés.

Kapcsolj ki, kapcsolódj be!