Ürömi alkotótábor 2022. június

Már megvan a következő ürömi alkotótáborunk időpontja! Sok szerettel várunk 2022. nyarán, júniusban Ürömön. Vésd be a naptáradba, hamarosan jövünk a tábor témáinak részleteivel is! 

20jún

Kreatív Kávé Alkotótábor 2022 Üröm – heti bérlet

2022.06.20. Korlátlan számú jegy
Hét nap, ami a kikapcsolódásról, kreativitásról, alkotói energiáid felszabadításáról, különböző...

Ürömi alkotótábor 2021. június

Hét napon keresztül alkottunk együtt Ürömön idén is kellemes társaságban, vidámságban, miközben remekül kikapcsolódtunk és sokat tanulhattunk! Nagyon várjuk-várunk Titeket (12év felett és kezdőket is)! 

2021. júniusában Alkotótábori témáink voltak:

2020. júniusában Alkotótábori témáink voltak:

Ürömi alkotótábor 2019. 07. 15-21.

2019-ben is megrendezésre került Ürömi Alkotótáborunk júliusban, amikor 7 napon át különböző színes témákat alkottunk meg!

Nézd meg kisfilmünket és lapozd végig a fotógalériát, ahol betekintést nyerhetsz milyen csodák készültek ezeken a nyári, napsütéses napokon. 🙂 Köszönöm, hogy velünk alkottatok!

 

Ha Te esetleg még nem voltál részese az eseménynek, akkor talán kedvet kapsz a képek alapján és Te is csatlakozol a következő alkotótábor közösségéhez, hogy szuperintenzív módon fejleszd festő technikád. Akrilfestés, olajfestés, textilfestés és pancsolósabb fluid art, valamint műgyanta alkotások is készültek családias környezetben az ürömi otthonom teraszán, melyet közvetlen erdőszomszédság ölel. Ugye Te is hallod már a madárcsicsergést? 🙂

 

2019-ben alkotótábori témáink voltak:

HEGEDŰ – Hétfő 2019. július 15.

Aranyos napunkon a „Hegedű” c. alkotást készítettük el metál akrilfesték, füstfólia, effekt paszta, krémes akrilfesték és 3D fólia felhasználásával. Saját színvilágban dolgozhattál, az arany mellett ezüst médiumokat is kipróbálhattál! Akrilfestékkel, 30x40cm alapozott farostra alkottunk ezen a napon.
A foglalkozás időtartama: 9h- 17h-ig tartott.

FLUID ART ÉS MŰVÉSZGYANTA – Kedd 2019. július 16.

Alkotótáboraink keddi napján két fluid art-os technikával is megismerkedtünk. Bemelegítésnek az akril hígítóval és kiegészítő médiumaival készítettünk egy próbamunkát. Saját választott színeiddel dolgozhattál 30x30cm-es feszített vászonra.

Második lépcsőben a művészgyanta világába tekintettünk bele. Anyagismeret, színezékek, kiegészítők, védőfelszerelés bemutatása után kezdtük el a vele való munkát. 30cm átmérőjű fa festőlapra dolgoztuk ki alkotásuk a választott színvilágban, tetszőleges kiegészítőkkel. Hozhattál beépítésre szánt kellékeket: pl. kavicsokat.

Levendulamező olajfestés – Szerda – 2019. július 17.

Ezen a napon az olajfesték használatával ismerkedtünk: anyag- és eszközismeret, médiumok, majd a „Levendulamező” c. alkotást dolgoztuk ki ecsettel és festőkéssel 30x40cm-es kasírozott vászonra. A kidolgozás során lépésről lépésre együtt haladtunk. Az olajfestékkel készült képeket a hosszú száradási idő miatt kiemelten ajánlott keretben szállítani, vagy gondoskodni az elszállításukhoz eszközről, pl. egy dobozról! 
A foglalkozás időtartama: 9h-kor -17h-ig tart, egy órás ebédszünettel.

Abo Art a pontozás művészete – Csütörtök – 2019. július 18.

ABOART – pontozás művészete: pontok készítésének lehetőségei, anyag- és eszközismeret, Próbamunka, majd a „Tulipánok” c. alkotás kidolgozása 24x30cm feszített vászonra.

Délután a TEXTILFESTÉS-be tekintettünk bele, fehér vagy fekete női pólót vagy pedig egy gyerekpólót színesíthettél saját ötleteddel. Az elkészült munkákat fixáltuk, hogy sokáig használhasd.

A foglalkozás időtartama: 9h – 17h-ig tartott, egy órás ebédszünettel.

Paverpol pipacsok és kávéfestés – Péntek – 2019. július 19.

Paverpol felhasználási lehetőségei: textilszobrászat és textildekoráció. Anyag- és eszközismeret, kiegészítő anyagok bemutatása. Pigmentek használata: 30x60cm-es feszített vászonra „Pipacsok” c. alkotás kidolgozása. Alapozás akrillal, szirmok kidolgozása/domborítása paverpollal, befejezés akrillal.

Délután nemcsak ittuk a kávét, de festünk is vele! Akvarell papírra dolgoztunk. Gyakorló lapoztunk kicsit, majd alkottunk szépia hangulatban, élénkítő kávé illatban!

Balatoni vitorlás – Szombat – 2019. július 20.

A viharos Balatonhoz utaztunk és akrillal festettük vitorlásunk 40×50 cm alapozott farostra, közben felhőztünk, hullámoztunk, kikevertük a magyar tenger egyedi színét és felidéztük a balatoni nyár hangulatát!

Vörös tánc – Vasárnap- 2019. július 21.

Az utolsó ürömi táboros napunk latin hanfulatban telt. „Vörös tánc” c. témánk kapcsán akrillal dolgoztunk majd 40×50 cm-es farostra. Gyakoroltuk a kéz és arc ábrázolását, a ruha redőzését.