Portré készítés

MEGLEPETÉST ÉS MEGHITT PILLANATOKAT SZEREZNÉL EGY EGYEDI AJÁNDÉKKAL? KÉRJ EGYEDI PORTÉ KÉSZÍTÉST!

Portré készítés, olaj- akrilfestmény, dekortárgy készítése megrendelésre.
Küldd el elképzelésed! info@kreativkave.hu

Elkészült munkáim: kutyus portré, esküvői ajándék, reklámtábla

Mitől lesz egyedi és megismételhetetlen egy festmény?

A portré készítés során minden alkotásba beledolgozódik és megmutatkozik saját magunk, saját nyelvünk, stílusunk, saját ráfordított időnk, pillanatnyi hangulatunk, egy szelet önmagunkból. Benne vagyunk minden alkotásban mi, az Alkotók.

Miközben leképezek egy fotót, újraalkotom egy fehér vászonra. Kiemelek, átszínezek rajta részeket, életre keltem, színekkel, harmóniával és szeretettel töltöm meg, ettől lesz egyedi és megismételhetetlen a készülő portré vagy bármilyen témájú festmény.

Egy festmény készülhet olajfestékkel, akrilfestékkel, akvarellel, vászonra vagy farostra, kicsiben vagy nagyban, kerettel vagy keret nélkül. Készülhet az alkotás paverpollal, vagy grafittal akvarell papírra is.

Egy ajándékba készült alkotásban benne van a Megrendelő körültekintő előkészítő munkája, a szeretet, amivel a meglepetést megszervezi, kiválasztja a Művészt és azt a bizonyos képet ami pont az alkalomhoz és a Megajándékozotthoz illik. Benne van a Művész egy darabkája, a látásmódja, ahogyan kézzel és szeretettel, több órás/napos munkával újraalkotja a képet vagyis elkészíti a kívánt portrét: átformálja, átszínezi, elhagy, kiemel és megerősít részeket, megtölti érzéseivel, lénye egy darabkájával. Ennek a csapatmunkának eredményeképpen már nem csak egy fotó alapján készült festményt kap a Megajándékozott, de létrejön egy egyedi és megismételhetetlen művészeti alkotás… és ez az érték, amit a Megajándékozott pontosan érezni fog mindig, mikor a festményre pillant.

Lepd meg szeretteidet a közelgő ünnepeitek alkalmából valódi festménnyel! Nézd meg korábbi alkotásaimat, melyek már örömet szereztek!