Hétvégi elvonulás

Hétvégi elvonulás festőborainkat az őszi – téli – tavaszi időszakban szervezzük meg. A helyszín mindig erdei vagy természetközeli, inspirációban gazdag környezet, például Szilvásvárad a Szalajka-völgyhöz közel vagy Szécsény Palócországban. Legközelebb pedig Ópusztaszert vesszük célba! Az elvonulások alkalmával a festőtábor mindig „ottalvós”. Egy kényelmes, kedves panziót bérlünk ki, ami a bázisunk lesz abban a pár napban és ahol alkotni is fogunk.

Téged is sok szeretettel várunk a következő programjainkon! Kedvcsinálóként nézd meg a korábbi elvonulásokról készült fotókat és kisfilmjeinket. Ha kérdésed merült fel, keress minket bátran!

Ha még nem találsz itt eseményt, akkor látogass vissza később és figyeld az Facebook oldalunkat!

Ha otthon, önállóan is alkotnál, akkor nézz körül otthoni alkotócsomagjaink között!

04jan

Alkotótábor 2024 tél: Dobogókő (foglaló)
Kezdjük a újévet alkotással a csúcson, a Föld szívében!

2024.01.04.50,000 Ft 5 Férőhely van még
Téli színek, energetizáló napok, vidám hangulat, inspiráló alkotás vár ránk...

Ópusztaszer 2023. március

🌷 Tavaszköszöntő ópusztaszeri alkotótáborunkban lélekemelő napokat töltöttünk együtt. 🎨 Négy nap alatt négy témát dolgoztunk ki akrilfestékkel és olajfestékkel. Az alkotást számtalan kirándulós kalanddal, wellness programmal színesítettük.
🏠 Kikapcsolódásunkhoz az Erdei Vendégházak adtak otthont, ahol páratlan vendégszeretetben, figyelemben, gyönyörű – kellemes – kényelmes – kényeztető környezetben volt részünk.
🙂 Szeretettel várunk Téged is festőprogramjainkon, alkotótáborainkban!

Otthon alkotnál?

Plitvice tájkép akrilfestés

Plitvice tájkép alkotócsomag otthoni alkotáshoz: 6.000 Ft-tól ->

Ópusztaszeri tábor témáink:

Less bele a ópusztaszeri elvonulásunk hangulatába!

Szécsény 2023. január

? Kreatívan indítottuk a 2023-as évet: január elején fantasztikus napokat töltöttünk Palócföldön. Hollókő-Szécsény Alkotótáborunk négy napján négy témát festettünk meg olajfestékkel és akrilfestékkel, ismerkedtünk számtalan médiummal. Az alkotás mellett ellátogattunk Garábra a világ legnagyobb hangtáljához, ahol Zsuzsi és Zsolt fantasztikus hangfürdőben részesítette a csapatot.

? Kirándultunk Hollókőn, szemrevételeztük két festőtémánkat: megnéztük és meghódítottuk a várat kívül/belül, az Ófalu utcáján sétálva a templomot is felfedeztük. Jancsi bácsi kalauzolásával Szécsény nevezetességeit is megtekintettük.

? Finomabbnál finomabb falatokat ettünk a Bársony Vendéglőben, ahol remek bázist alakítottunk ki erre a pár alkotós napra! Igazi testi-lelki feltöltődésben volt részünk, sok vidámságban, szuper közösségben indult az év!

Sok szeretettel várunk a következő hétvégi elvonulásunkon is!

Less bele a szécsényi elvonulásunk hangulatába!

Szécsényben tábor témáink voltak:

Szilvásvárad 2022. október

Fantasztikusan sikerült a szilvásváradi alkotótáborunk. Nézd vissza a kedvenc pillanatainkat kisvideónkban:
?️ 4 témát dolgoztunk ki 4 technikával olajfestékkel,
? kisvonatoztunk, kirándultunk a Szalajka-völgyben, Mókus bácsi kalauzolásával helytörténeti érdekességekkel ismerkedtünk meg,
? tábortüzet gyújtottunk, szalonnát sütöttünk,
? wellneseztünk a La Contessa Kastélyhotelben,
? borkóstolón vettünk részt a Szilvásváradi Pincesoron, ízrevételeztük Lajos bácsi díjnyertes borait, pálinkáit, megnéztük IV. Béla idejében alakult pincéjét,
? dzsippel jutottunk fel a Millenniumi kilátóhoz, majd egy kellemes erdei túra során érkeztünk vissza Szilvásváradra!
Kikapcsolódtunk, feltöltődtünk, alkottunk, nevettünk sokat! Jó volt együtt lenni, elszakadni a hétköznapokból!

Less bele a szilvásváradi elvonulásunk hangulatába!

Miben mások az erdei elvonulás festőtáborok mint az algyői vagy ürömi táborok?

Az alkotótáborokban hosszabb időt töltönk együtt, mint az évközbeni foglalkozásokon. Algyőn és Ürömön is egy hetes a nyári alkotótábor, az erdei elvonulás alkalmával pedig 4 napos program keretében várunk festeni. Algyőn és Ürömön van lehetőség napi jegyeket is váltani, ha valaki nem tud egy teljes hét szabadságot kivenni a munkahelyén. Az erdei vagy a  balatoni elvonulásra viszont mindenki szállásfoglalással érkezik. Együtt táborozunk a bázist adó Panziónkban és a festő foglalkozások után jó hangulatú közös programokat szervezünk. 

Idén például a fakultatív programok között borkóstolások, kirándulások is szerepeltek. Reggel mindig jógával kezdjük a napot és egy kiadós villásreggeli után igazi színes természetközeli témákat varázsolunk a vásznainkra. Természetesen közben egy-egy forralt bor vagy forró tea is segíti az ellazulást. 

2022-ben szilvásváradi erdeti tábor témáink voltak:

2022-ban badacsonyi témáink voltak:

Pipacsos úton olajfestmény
tihanyi levendula
Tavirózsák akrilfestés
Parton, olajfestmény 30x40cm
Napraforgó akrilfestés
Mandala festés
Biciklis séta olajfestés
Afremov vitorlás olajfestés

Kedvcsinálóként nézd meg milyen hangulatban telt alkotótáborunk Badacsonyban 2020. augusztusában. Téged is sok szeretettel várunk kreatív alkotóközösségünk tagjaként következő programjainkon! 🙂

Évente 2 alkalommal vagyis turnusban rendezünk a Balaton parton alkotótábort. Sok szeretettel várunk további helyszíneinken: Ürömön és Szegeden, ahol rendszeresen szervezünk programokat! Válassz az alábbi lehetőségek közül!

SZEGEDI PROGRAMOK

ÜRÖMI PROGRAMOK

AKTUÁLIS ALKOTÓTÁBOROK

04jan

Alkotótábor 2024 tél: Dobogókő (foglaló)
Kezdjük a újévet alkotással a csúcson, a Föld szívében!

2024.01.04.50,000 Ft 5 Férőhely van még
Téli színek, energetizáló napok, vidám hangulat, inspiráló alkotás vár ránk...