Paverpol

Paverpol – textilszobrászat

A Paverpol dekorációs és szobrászkellék termékcsalád forradalmasítja a képzőművészetben rejlő lehetőségeket. Készíthetünk belőle szobrokat, háromdimenziós képeket, kisplasztikát, dekorációt, domborműveket és egyéb használati tárgyakat.

Környezetbarát, tökéletes kötőanyag, speciális ragasztó és keményítő hatással rendelkezik egyben.

A Paverpol textilszobrászati alapanyag attól népszerű, hogy egy drótváz, textildarab, vagy más természetes anyag és alufólia segítségével egy egyedi műalkotást hozhatunk létre – viszonylag rövid idő alatt. Folyékony állaga miatt, könnyen használható. A tejfölszerű sűrűségű, levegőre száradó speciális keményítő és ragasztó anyagot természetes anyagra lehet felhordani adalékanyag hozzáadása nélkül: textil, papír, száraz-virágok, selyem, puha bőr, gipsz, fa, kerámia, kő fém. Egy cserép, tükör, üveg, képkeret, de akár egy hungarocell darabka is lehet alkotásunk alapja.

Előnye még a gyors száradási idő is – ami egy hajszárító segítségével még fokozható -, de elég időt hagy, hogy dolgozni lehessen vele.

Paverpol nap a 2024-es nyári alkotótáborainkban! 

Egyedi textilszobrok kültéren és beltéren

A szobor kültérivé válik olaj-, akrilfesték vagy lakk felvitele után. A lakkok UV védelmet is biztosítanak, e nélkül az alkotások a tűző napon felpuhulhatnak a hőtől, viszont este vissza nyerik szilárdságukat.

A kültérivé tett szobrok ellenállnak esőnek, napsütésnek, fagynak egyaránt. Beltéren magas páratartalmú, penészedésre hajlamos helyen javasoljuk a lakk használatát, esetleg akril vagy olajfesték felvitelét.

Készíts fekete, szürke, testszín vagy bronz szobrokat!

Kapható fekete, szürke, testszín és bronz színben, valamint átlátszó kivitelben. AP pecséttel rendelkezik, így alkalmas a művészek számára, hogy biztonságosan felhasználható legyen. Szigorú, hosszan tartó bevizsgálás után engedélyezték iskolákban, alkotóközösségekben felhasználásra. A Paverpol emberre, állatra, környezetre teljesen ártalmatlan.

Paverpol foglalkozásokon az egyedi elképzelések és azok megvalósítása igazán nagy teret kap! Készíts emléket életed egy fontos pillanatának, hobbidnak, formázd és mutasd meg szoborként. Csomagold át nyaralásos tengerparti emlékeid, hozz kagylót/csigát és alkoss egy háromdimenziós képet! Ha nincs ötleted, alkotásaimból inspirációt nyerhetsz! Ha bizonytalan vagy kézügyességedben, itt biztosan eloszlanak kételyeid! A foglalkozáson az antikolás rejtelmeibe is betekintést fogsz nyerni.

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik saját magunk, saját nyelvünk, stílusunk saját ráfordított időnk, pillanatnyi hangulatunk: egy darabka önmagunkból.

Meghívlak egy kávéra/teára, minden szükséges eszközt, és anyagot biztosítok, valamint a folyamatos szakmai instrukciók garantálják, hogy az alkotóprogram végén elégedetten távozz saját egyéni alkotásoddal.

Minden ember képes az alkotásra, és mindenkinek megvan a saját nyelve. Ennek megtalálásában és kifejezésében szeretnék segítséget nyújtani kreatív foglalkozásaimon.

Szeretettel és változatos inspirációkkal várlak!