Kapcsolat

Kérdezz bátran!

Kérdésed merült fel foglalkozásainkkal, valamelyik technikával kapcsolatban? Vagy szeretnél értesítést kérni, ha valamelyik teltházas foglalkozásra megüresedik hely? Küldd el nekünk kérdésed / kérésed az űrlapon keresztül vagy jelezd az alábbi elérhetőségeken!

Szívesen segítünk!

 

Központi címünk:
2096 Üröm, Lobogó u. 2/c.

Telefon:
+36 30 682-0491

E-mail:

info@kreativkave.hu

Bankszámlaszám:

Tajthy Gabriella ev.

CIB 10700763-69680557-51100005

Helyszíneink

Foglalkozásokat rendszeresen Szegeden és Ürömön tartunk. A nyári alkotótáborok kedvelt bázisa Algyő és Üröm, 2020-tól nyaranta Badacsonyban is találkozhatunk. Ismerd meg helyszíneinket, ahol szeretettel várunk. 🙂 Sokszor előfordul, hogy a foglalkozásainkat rendszeresen látogató alkotótársaink szívesen ellátogatnak a lakhelyüktől távolabb eső városokba is, köszönhetően a helyszíneink kellemes hangulatának.

Szeged

6725 Szeged, Szabadkai út 3.

AASZC Fodor József Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola

Nosztalgiázva visszaülünk az iskolapadba pár órára. Tágas alkotótérben, támogató légkörben várunk!

Szegedi festés

Üröm

2096 Üröm, Lobogó u. 2/C.

Családias környezetben időjárás függvényében a teraszon vagy a nappaliban alkotunk, Bori vizsla társaságában. Az erdőszomszédságban olykor mókusok is figyelik a fákról a tevékenységünket.

Algyői Tájház

6750 Algyő, Kastélykert u. 42.

Vidéki környezetben a festői Tisza partján, ahol harapni lehet a friss levegőt még nagyobb öröm az alkotás a nyári táborok alkalmával. Gyönyörű szőlős és fűszerkert mellett alkotunk a három oldalról védett teraszon közel érezhetjük a természetet is!