A foglalkozás véget ért

PÁLYÁZAT – VI. KREATÍV KÁVÉ KLUBKIÁLLÍTÁS, BUDAPEST

Művészeti előadó
Kezdés
2020.02.17.
Vége
2020.02.17.
Cím
Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár 1138 Budapest, Dagály u. 9.   Mutasd a térképet

4,000 Ft

Gyere, mutasd meg saját alkotásaid: festményeid, szobraid, egyéb dísztárgyaid Kreatív Kávés Klubkiállításunkon, Budapesten!

22 készleten

Állapot

A foglalkozás véget ért

8 Eladva

Részletek

Figyelem! A kiállítás megtekintése ingyenes. Itt a pályázatnál szereplő “Jegyvásárlással” a pályázati díjat tudod kiegyenlíteni!

Letölthető pályázati adatlap: PÁLYÁZATI-ADATLAP_Budapest

———————————–

Kedves Klubtagunk!

Örömmel adom hírül, hogy 2020. márciusában Kreatív Kávé Klubkiállítást tartunk Budapesten, a 13. kerületi Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban!

Remélem, hogy minél többen kedvet kaptok kiemelkedő eseményünkhöz és együtt összeállíthatunk egy rendkívül színes kiállítási anyagot. A megnyitón együtt ünnepelhetjük majd az előhívott keativitást családunkkal, barátainkkal, ismerőseinkkel, értékelhetjük a Kreatív Kávé elmúlt majd’ öt évét és méltón mutatkozhatunk be idei alkotásainkkal is a budapesti közönségnek!

A kiállítás helyszíne, tervezett időpontja, időtartama:
Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár 1138 Budapest, Dagály u. 9. Megnyitó: 2020 március 6. 17h. A tárlat megtekinthető: 2020. április 5-ig (terv).

A Megnyitóról tervek szerint videós összefoglaló is készül majd.

A rendezvényre szeretettel várunk kiállítóként és látogatóként egyaránt.

Pályázhat bárki, aki 2019/2020-ban részt vett (bármilyen helyszínünkön) Kreatív Kávé foglalkozáson, alkotótáborunkban, vagy együtt alkotott velünk Alkotócsomagjainkon keresztül. Jelentkezni Kreatív Kávés programon készült alkotással, vagy otthoni önálló munkával lehet!

A pályázat:

– beadási határideje: 2020. február 17. hétfő 18h

– pályázati díj: 4.000Ft/fő. Egy alkotó maximum 3 alkotással pályázhat.

– beadásának módja: elektronikusan az info@kreativkave.hu e-mail címre ,,KKK BP″ tárggyal, 1., a képekről készült fotóval 2., a kitöltött jelentkezési lappal 3., a pályázati díj kiegyenlítésével.

Az elektronikusan beadott pályázatokat előzsűrizzük, a kiválasztott alkotásokról február 24-ig értesítést küldünk.

A kiállításra bekerült alkotásokat kiállításra kész formában (keretezve, képakasztóval ellátva, hátoldalán alkotó neve, telefonszáma és alkotás címe megjelöléssel) tudjuk fogadni. Szobrokat és egyéb dísztárgyakat zárható üvegvitrinekben helyezzük el.

Zsűrizett anyagok leadásának tervezett időpontja a kiállítási helyszínen: március 5. 9h-ig.

Kiállítás berendezése: március 5. 9h-tól! ?

A bontás időpontjáról és részleteiről később küldünk tájékoztatást.

Szeretném, ha minél többen összegyűlnénk erre a rendezvényre és együtt örülhetnénk az előhívott kreativitásnak, egymásnak és alkotásainknak.

Nézzétek meg a 2018-as szegedi Klubkiállításunkon készült videót: https://www.facebook.com/kreativkave/videos/741317219556887/

Szeretettel várjuk jelentkezésed!

A Kreatív Kávé csapata

Letölthető pályázati adatlap: PÁLYÁZATI-ADATLAP_Budapest