A foglalkozás véget ért

Őszi híd – olajfestés, Üröm

Művészeti előadó
Kezdés
2020.10.17. 14:00
Vége
2020.10.17. 17:00
Cím
Kreatív Kávé - Üröm 2096 Üröm, Lobogó u. 2/C.   Mutasd a térképet
Telefon
+36 30 682-0491

10,000 Ft

Az olajfestéknek nincs párja, krémes állaga, illata önmagában kellemes élmény, festőkéssel pedig jól visszaadható az impresszionista hangulat, a foltok sokasága. Többféle festőkés formát is kipróbálhatsz alkotás közben, attól függően, hogy milyen nyomot szeretnél hagyni. A sok tiszta színfolt „robbanása” adja a téma igazi varázsát. Tarts velünk, szeretettel várunk!

8 készleten

Kategória: Címkék: , , ,

Állapot

A foglalkozás véget ért

2 Eladva

Részletek

Őszi híd – olajfestés

Ezen a programunkon Afremov nyomában járunk, olajfestékkel és festőkéssel alakítjuk témánk, komponáljuk őszi színharmóniánk.

Téma: Őszi híd, 30x40cm alapozott festőlap, olajfesték, festőkés.

Részvételi díj: kártyás fizetéssel vagy előre utalással 10.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel 12.000Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, a festőkés és az olajfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívunk egy kávéra/teára, egy pohár borra és biztosítjuk az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Az olajfesték száradási ideje hosszú – legkorábban 6hónap múlva lakkozzuk-, kérlek gondoskodj dobozról, hogy alkotásod rendben haza tudd vinni, ill. a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (3,5-4-4,5eFt) a biztonságos elszállításhoz.

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!

——————

?‍♀️ FONTOS: foglalkozásainkon kis csoportban dolgozunk,  minimum létszám 6fő. A helyszínt szellősen rendezzük be, hogy a távolságtartás biztosított legyen. A kéz, az eszközök, a munkaterület és a torok fertőtlenítéséről, valamint a levegő tisztításáról gondoskodunk. ?‍?? A foglalkozásokon mindenki saját felelősségére vesz részt!