A foglalkozás véget ért

Barátnők – akrilfestés térfogatnövelővel, Üröm

Művészeti előadó
Kezdés
2020.10.17. 10:00
Vége
2020.10.17. 13:00
Cím
Kreatív Kávé - Üröm 2096 Üröm, Lobogó u. 2/C.   Mutasd a térképet
Telefon
+36 30 682-0491

8,000 Ft

10 készleten

Állapot

A foglalkozás véget ért

0 Eladva

Részletek

Barátnők – akril 30x40cm farost

Ezen a foglalkozáson csajos témával várunk, amit színezhetsz, formázhatsz, alakíthatsz saját ötleted alapján. Csak 3 leányt festenél? Esetleg nagy szoknyát adnál a hölgyekre? Alkotói szabadság van! A ruhát és a kalapot térfogatnövelő médiummal fogjuk 3D-ra domborítani, majd festeni, színezni. Szivaccsal és festőkéssel is dolgozunk, fröcskölni is fogunk. Emelkedjünk a felhők fölé, játsszunk a színekkel, anyagokkal, eszközökkel! Fiatalabbak is bátran jelentkezhetnek!

Téma: Barátnők. Akrilfesték, 30x40cm feszített vászon.

Részvételi díj: kártyás fizetéssel vagy előre utalással 8.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel 9.500Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az akrilfesték és a térfogatnövelő használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Alkotásod felöltöztetéséhez a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (3,5-4-4,5eFt).

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!

——————

?‍♀️ FONTOS: foglalkozásainkon kis csoportban dolgozunk, a helyszínt szellősen rendezzük be, hogy a távolságtartás biztosított legyen. A kéz, az eszközök, a munkaterület és a torok fertőtlenítéséről, valamint a levegő tisztításáról gondoskodunk.  ⛵️???‍?? A foglalkozásokon mindenki saját felelősségére vesz részt!