A foglalkozás véget ért

Alkotótábor 2020 Szilvásvárad

Művészeti előadó
Kezdés
2020.10.22.
Vége
2020.10.25.
Cím
Hócza Vendégház (3348 Szilvásvárad, Miskolci út 97.   Mutasd a térképet

90,000 Ft

????‍??‍♀️ Tarts velünk, gyűjts élményeket, fedezzük el együtt az ősz színeit Szilvásváradon következő Alkotótáborunkban október 22-25 között! Töltsük meg ezt a hosszú hétvégét sok-sok élménnyel, őszi színekkel, vidám hangulattal, alkotói energiákkal!

Elfogyott

Kategóriák: ,

Szponzor

Állapot

Nincs több elérhető jegy

1 Eladva

Részletek

Kilencedik Kreatív Kávé Alkotótábor Szilvásváradon! <3 Őszi színek a Bükkben!

Októberi, négy napos/három éjszakás táborunkban őszi színekkel és helyszín inspirálta témákkal várunk! Az alkotásokat olajfestékkel és akrilfestékkel fogjuk kidolgozni, de emellett jut majd idő kisvonatozni a Szalajka-völgyben, megnézni a Fátyol-vízesést, rápillantani a Lipicai ménesre, megkóstolni a helyi borokat és a szilvásváradi pisztrángot! Mindezt támogató alkotóközösségben, vidám hangulatban! Ugye Te is el tudod ide képzelni magad? Tegyük még emlékezetesebbé az őszt is!

Az egész házban csak a mi csapatunk lesz, reggelit, ebédet, vacsorát a házban fogjuk elfogyasztani. Alkotni is a ház közös helységében fogunk, ha nagyon kedvező az időjárás, a teraszt is használhatjuk. Kutyusod is hozható felár ellenében, ha a szobatársak is támogatják! 😉
Dátum: 2020. október 22-25. (csüt-vas)
Szállás, elhelyezés: Hócza Vendégház (3348 Szilvásvárad, Miskolci út 97.) 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban.

Utazás egyénileg, esetleg telekocsis rendszerben, szívesen összekötjük az egy irányból érkezőket. Szeged és Budapest irányából is várunk résztvevőket.

Programterv:

☂️? Az első napon „Esernyő” c. alkotást festjük ?‍??olajfestékkel és festőkéssel, gazdagon halmozzuk a krémes olajfestéket és hagyjuk hogy a festék illata, állaga és a festőkéssel felvitt sok-sok színrobbanás elvarázsoljon. Vacsorára a szállásunk kertjében szilvásváradi pisztrángot sütünk nyárson. ???
?? Második napon a Lipicai Ménes inspirációjára dolgozzuk ki az „AranyLó” c. témát 30x60cm festőlapra akrilfestékkel, arany vagy ezüst füstfólia alkalmazásával, miközben a lazúrozás technikáját is használni fogjuk, valamint előkészítjük vasárnapi „Vízesés” témánkat. A nap lezárásaként borokat kóstolunk a Szilvásváradi Pincesoron egy helyi pincegazdánál. ?
? Harmadik, szombati napunkon „Piros csónak”-on dolgozunk olajfestékkel, miközben elemezzük a perspektíva építésének szabályait, vízfelületet, tükröződéseket és meleg, őszi színeket varázsolunk festőlapjainkra. ?? Délután a Fátyol vízeséshez kisvonatozunk, majd visszasétálunk a Szalajka-völgyben, miközben kalauzunk, Mókus bácsi mesél majd nekünk helytörténeti, geológiai érdekességeket.
???? Vasárnapi, negyedik napunkon „Vízesés”-t festünk ecsettel és festőkéssel, az őszi lombok alakításánál legyező ecsettel is fogunk dolgozni, komplementer színekkel tesszük még vibrálóbbá alkotásunk!
? Esténként igény szerint házimozizhatunk, bepillanthatunk híres festők életébe: Klimt, Van Gogh, Picasso, Modigliani, Pollock, Frida. (majd szavazunk)
A részvételi díj tartalmazza csütörtök vacsorától vasárnap ebédig napi 3x étkezést, a programok költségét, szállást 3 éjszakára (2 v. 3 ágyas szobákban), valamint a festőprogramok kapcsán a négy téma alkotáshoz szükséges anyagot, eszközt, instruálást.
Szeretettel, őszi színekkel, vidám hangulattal, kellemes élményekkel, inspiráló alkotásokkal várunk következő Alkotótáborunkban!

…..

Ajánlott felszerelés: túracipő, elemlámpa, esőálló kabát.

Reggeli naponta változó: rántotta, kontinentális, virsli-mustár. Kávé, tea, gyümölcslé.
Ebéd: egytálétel.
A festőprogramok ideje alatt snack bár áll a résztvevők rendelkezésére: víz, szörpök, kávé, tea.
A szálláson törcsi, ágynemű van. A csoportár a szobák maximális kihasználása mellett él (3-4ágyasak a szobák), ha van szobatárs jelölted, igyekszünk figyelembe venni a szobabeosztásnál.
Fontos! A programok külső tényezők (pl. időjárás, útviszonyok) függvényében változhatnak.
Olajfestékes témák elszállításához érdemes dobozt hoznod, vagy készülünk pácolható natúr képkeretekkel (3500-4000-4500ft-os árkategóriában), amiben biztonságosan haza tudod szállítani alkotásod.
Parkolóhelyek száma korlátozott, kérjük jelezd, ha autóval érkezel, ill. ha van szabad hely a kocsiban, segítünk összeszervezni az egy irányból, autó nélkül érkezőket. Szeged és Budapest irányából is várunk résztvevőket.
Infraszauna faktultatívan használható előzetes egyeztetés alapján, 4fős szauna, 30perces zseton 15.000Ft.
Utazás: fakultatívan. (önköltséges)
A tábor részvételi díja, mely tartalmazza a szállást 3 éjszakára 2-3 ágyas szobákban, csütörtöki vacsorától vasárnapi ebédig napi 3 étkezést, snack bár és festőprogramok költségét, borkóstoló, túravezető, kisvonatozás költségét: 90.000Ft/fő.
 
* Pisztrángsütés (csütörtöki vacsora) leírása: nyársa húzunk mindenkinek egy pisztrángot, a másik kezében adunk egy nyársra húzott szalonnát. A tűz felett a vendég saját maga csurgatja, süti meg a halacskát, amihez mi egy fetás natúrsaláta köretet készítünk. Aperitvnek helyi házi szilvapálinkát szervírozunk, közben fehér bort kínálunk a halacska mellé. Aztán az asztalnál mindenki elfogyassza a halacskát. A sütésnél természetesen segítünk.
Kalandozzunk együtt októberben a Bükkben, alkossunk és töltődjünk együtt!
Szeretettel várunk!