A foglalkozás véget ért

Vihar előtt – olajfestés, Szeged

Művészeti előadó
Kezdés
2020.10.10. 15:00
Vége
2020.10.10. 18:00
Cím
Fodor József Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola 6725 Szeged, Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

10,000 Ft

Az olajfestéknek nincs párja, krémes állaga, illata önmagában kellemes élmény. Témánk kapcsán szenvedélyes tengerparti hangulatot, vitorlásokat, kövek között csapódó hullámokat, sirályt alkotunk. Tarts velünk!

9 készleten

Kategóriák: , Címkék: , , ,

Állapot

A foglalkozás véget ért

1 Eladva

Részletek

Tengerparti hangulatot alkotunk „Vihar után” c. témánk kapcsán olajfestékkel. Az olajfesték krémességének, lágyságának nincs párja! Gyere, próbáld ki!

Téma: Vihar után. Olajfesték, 30x40cm alapozott farost

Részvételi díj: kártyás fizetéssel vagy előre utalással 10.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel 11.000Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az olajfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára, pohár borra és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Az olajfesték száradási ideje hosszú – legkorábban 6hónap múlva lakkozzuk-, kérlek gondoskodj szállítódobozról, hogy alkotásod rendben haza tudd vinni, ill. a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (3,5-4-4,5eFt) a biztonságos elszállításhoz.

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!

——————

?‍♀️ FONTOS: foglalkozásainkon kis csoportban dolgozunk, minimum létszám 6fő. A helyszínt szellősen rendezzük be, hogy a távolságtartás biztosított legyen. A kéz, az eszközök, a munkaterület és a torok fertőtlenítéséről, valamint a levegő tisztításáról gondoskodunk.  ⛵️??‍?? A foglalkozásokon mindenki saját felelősségére vesz részt!