A foglalkozás véget ért

Kreatív Kávé Alkotótábor 2019 Üröm, heti bérlet

Művészeti előadó
Kezdés
2019.07.15. 09:00
Vége
2019.07.21. 17:00
Cím
Kreatív Kávé - Üröm 2096 Üröm, Lobogó u. 2/C.   Mutasd a térképet
Telefon
+36 30 682-0491

60,000 Ft

Elfogyott

Szponzor

Állapot

Nincs több elérhető jegy

2 Eladva

Részletek

Jön! Jön! Jön! Ötödik Kreatív Kávé Alkotótábor!

Hét nap, ami a kikapcsolódásról, kreativitásról, alkotói energiáid felszabadításáról, különböző technikákkal és anyagokkal való ismerkedésről, jó csapatról, vidám hangulatról, a közösségi alkotás élményéről fog szólni a Pilis lábánál, Ürömön! Várjuk jelentkezésed Alkotótáborunkba.
7 nap alatt számos technikával ismertetlek meg, és 10 saját alkotást készíthetsz el a Tábor alatt! Folyatunk fluid art-osan, megismerkedünk a művészgyantával, pöttyözünk abo art-osan, alkotunk paverpollal, textilt festünk, aranyozunk, festünk akrillal és olajjal valamint kávéval is!
A hét során számos Pentart terméket tesztelhetsz, melyek ugyanúgy el fognak varázsolni, mint engem! ?
Gyere, próbáld ki! Várjuk jelentkezésed Alkotótáborunkba.
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!
——————
Szeretettel meghívlak a Kreatív Kávé V. nyári Alkotótáborába, Ürömre!
Dátum: 2019. 07. 15-21.
Helyszín: Kreatív Kávé, 2096 Üröm, Lobogó u. 2/C.
 
Minden nap – a meghirdetett képek kapcsán – más-más technikába adunk betekintést és többféle anyagot, eszközt próbálhatnak ki a résztvevők.
 
Festünk farostra, kasírozott és feszített vászonra, használunk ecsetet és festőkést. Dolgozunk akrillal, olajjal, belekóstolunk a textilfestésbe, dolgozunk paverpollal, belepillantunk a fluid art technikába, megismerkedünk a művészgyantával, pontozunk Aboriginal Art-tal, az aranyozós napunk kapcsán füstfóliát, 3D fóliát, effekt pasztát is kipróbálhatsz alkotásod kapcsán… és még kávéval is fogunk festeni!
—————–
Első alkotótáborunk beszámolója és videója: https://kreativkave.hu/kreativ-kave-alkototabor-2017-07-03-09-algyo/
—————– 
Minden nap eldöntheted, bekapcsolódsz-e az adott nap témájába, vagy egy korábban elkezdett alkotásodon dolgozol tovább. Így a tematika lazább lesz, mint ami a Kreatív Kávés foglalkozásokon megszokott.
 
A heti bérlet tartalmaz napi egy meleg ebédet, a foglalkozás alatt kávé/tea/ásványvíz korlátlan fogyasztását büfé önkiszolgáló rendszerben, terembérletet, az összes anyagot és eszközt, amire az alkotásod elkészítéséhez szükséged lesz. Munkádhoz pedig folyamatos szakmai útmutatást adunk. Az elkészült alkotásaid természetesen haza viheted.
Egy jó keret öltöztet. Alkotásodhoz képkeretet is választhatsz majd a táborban többféle stílusban és árkategóriában.
 
Fontos! A rendelkezésre álló helyek száma korlátozott, max. 12 főt tudunk fogadni alkotótáborunkba. 2019. március 15-ig csak egész hétre érvényes bérleteket válthatsz, március 16-tól kezdődik meg (a fennmaradó szabad helyek függvényében) a napi jegyek árusítása.
 
Minden napra érvényes heti bérlet 60.000Ft/fő, mellyel a táborban lehetőséged nyílik több, mint hét saját alkotást elkészíteni, és amelyhez minden eszközt, anyagot és iránymutatást biztosítunk, és minden nap vendégünk vagy egy ebédre is! (Ha részletfizetési igényed van, egyeztessünk!)
—–
———————————-

NAPI PROGRAMTERV (mindkét júliusi alkotótáborunkra):

HÉTFŐ – aranyozás/akrilfestés

Aranyos napunkon a „Hegedű” c. alkotást készítjük el metál akrilfesték, füstfólia, effekt paszta, krémes akrilfesték és 3D fólia felhasználásával. Saját színvilágban dolgozhatsz, az arany mellett lesznek ezüst médiumok is! Akrilfestékkel, 30x40cm alapozott farostra fogunk ezen a napon alkotni.

 

KEDD – fluid art és művészgyanta

Alkotótáboraink keddi napján két fluid art-os technikával is megismerkedünk. Bemelegítésnek az akril hígítóval és kiegészítő médiumaival készítünk egy próbamunkát. Saját választott színeiddel dolgozhatsz 30x30cm-es feszített vászonra.

Második lépcsőben a művészgyanta világába tekintünk bele. Anyagismeret, színezékek, kiegészítők, védőfelszerelés bemutatása után kezdjük el a vele való munkát. 30cm átmérőjű fa festőlapra dolgozzuk ki alkotásuk a választott színvilágban, tetszőleges kiegészítőkkel. Hozhatsz beépítésre szánt kellékeket: pl. kavicsokat.

Mindkét technika száradása hosszabb folyamat, ezt kérjük szem előtt tartani!

Figyelem! Az óvintézkedések betartása mellett mindenki saját felelősségére használja az anyagot!

Ha marad nap végén elegendő idő, a klubkészletből vásárolhatsz festőlapot további alkotás készítéséhez, és kidolgozhatod.

SZERDA – olajfestés

Ismerkedés az olajfestékkel, anyag- és eszközismeret, majd a „Levendulamező” c. alkotás kidolgozása ecsettel és festőkéssel 30x40cm-es kasírozott vászonra. A kidolgozás során lépésről lépésre együtt haladunk majd. Minden témához viszünk többféle árkategóriában választható képkeret, az olajképet a hosszú száradási idő miatt kiemelten ajánlott keretben szállítani!

CSÜTÖRTÖK – abo art és textilfestés

ABOART – pontozás művészete: pontok készítésének lehetőségei, anyag- és eszközismeret, Próbamunka, majd a „Tulipánok” c. alkotás kidolgozása 24x30cm feszített vászonra.

Délután a TEXTILFESTÉS-be tekintünk bele, fehér vagy fekete női pólót vagy pedig egy gyerekpólót színesíthetsz saját ötleteddel.

PÉNTEK – paverpol és festés kávéval

Paverpol felhasználási lehetőségei: textilszobrászat és textildekoráció. Anyag- és eszközismeret, kiegészítő anyagok bemutatása. Pigmentek használata: 30x60cm-es feszített vászonra „Pipacsok” c. alkotás kidolgozása. Alapozás akrillal, szirmok kidolgozása/domborítása paverpollal, befejezés akrillal.

 

Délután nem csak iszunk kávét, de festünk is vele! Akvarell papírra dolgozunk. Gyakorló lapozunk, majd alkotunk szépia hangulatban, élénkítő kávé illatban!

SZOMBAT – akrilfestés

A viharos Balatonhoz utazunk és akrillal festjük vitorlásunk 40x50cm alapozott farostra, közben felhőzünk, hullámozunk, kikeverjük a magyar tenger vizének színét és felidézzük a balatoni nyár hangulatát.

VASÁRNAP – akrilfestés

„Vörös tánc” c. témánk kapcsán akrillal dolgozunk majd 40x50cm-es farostra. Gyakoroljuk a kéz és arc ábrázolását, a ruha redőzését.

A tábor ideje alatt vásárolhatsz a bemutatott technikákhoz kapcsolódóan – otthoni alkotáshoz – festéket, médiumot, festőlapot, képkeretet – a készlet erejéig.

Szeretettel várunk!

—–

A heti bérletek névre szólóak, nem átruházhatóak.
Töltsük együtt július harmadik hetét, adjuk át magunkat hét napra a színekkel való örömteli foglalatosság varázslatának a Kreatív Kávé ürömi Alkotótáborában!
Alkossunk együtt, szeretettel várunk!
Énidő és Kreatív Edzés! 
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kreatív Kávé Alkotótábor 2019 Üröm, heti bérlet” értékelése elsőként