A foglalkozás véget ért

Balatoni vitorlás – olajfestés, Üröm

Művészeti előadó
Kezdés
2022.09.24. 10:00
Vége
2022.09.24. 14:00
Cím
Kreatív Kávé - Üröm 2096 Üröm, Lobogó u. 2/C.   Mutasd a térképet
Telefon
+36 30 682-0491

12,000 Ft

Nyári hangulat olajfestékkel és festőkéssel ürömi festőprogramunkon. Vitorlás, naplemente és a Badacsony!

Elfogyott

Kategória:

Állapot

Nincs több elérhető jegy

0 Eladva

Részletek

Badacsonyi naplemente, olaj és festőkés, 40x40cm

Vitorlás, naplemente, Badacsony! Nyári hangulat olajfestékkel és festőkéssel ürömi festőprogramunkon.

Téma: Vitorlás a naplementében. Olajfesték, festőkés, 40x40cm alapozott farost

Részvételi díj: előre utalással 12.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel 13.000Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott impasto technikát, az olajfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat. A téma kidolgozása és a foglalkozás úgy épül fel, hogy kezdőként is bekapcsolódhass a munkába, de haladóként is kapj új és hasznos információkat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Az olajfesték száradási ideje hosszú – legkorábban 6hónap múlva lakkozzuk-, kérlek gondoskodj szállítódobozról, hogy alkotásod rendben haza tudd vinni, ill. a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (4,5-5-6eFt) a biztonságos elszállításhoz.

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz! További ürömi programjainkhttps://kreativkave.hu/uromi-programok/

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!