A foglalkozás véget ért

Kreatív Kávé szegedi akrilfestés, aranyozás: Klimt macskája

Művészeti előadó
Kezdés
2022.10.08. 10:00
Vége
2022.10.08. 14:00
Cím
AASZC Fodor József Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola 6725 Szeged Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

11,000 Ft

Alkossuk meg együtt ezt a vidám és játékos cicusos festményt aranyozós médiumokkal Klimt stílusában!

Elfogyott

Kategória:

Állapot

Nincs több elérhető jegy

3 Eladva

Részletek

Gustav Klimt imádta a macskákat, alkotás közben is téblábolt, dorombolt, szunyókált körülötte néhány. Játsszunk el a gondolattal és alkossuk meg „A csók” ihletésére ezt a vidám és játékos cicusos festményt. Lesz hozzá számtalan szebbnél szebb aranyozós és csillogós médium, melyekkel egyedivé varázsolhatod festményed. Csodálatos és különleges, ahogyan az arany felület más más szögből, más-más napszakban teljesen más arcát mutatja.

Téma: “Klimt macskája” 30x40cm farost, akrilfesték, aranyozós, csillogós médiumok.

Részvételi díj: 11.000Ft/fő.

A téma kidolgozását és a foglalkozást úgy építem fel, hogy kezdőként is bekapcsolódhass a munkába, de haladóként is kapj új és hasznos információkat.

klimt macska

Klimt macskája, 30x40cm farost, akrilfesték

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az akrilfesték használatának előnyeit valamint a felhasznált médiumok tulajdonságait, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Alkotásod felöltöztetéséhez a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (4,5 – 5,5eFt).

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!