A foglalkozás véget ért

Titkos kert, olajfestés – Üröm

Művészeti előadó
Kezdés
2022.11.20. 10:00
Vége
2022.11.20. 14:00
Cím
Kreatív Kávé - Üröm 2096 Üröm, Lobogó u. 2/C.   Mutasd a térképet
Telefon
+36 30 682-0491

12,000 Ft

Távol-keleti hangulat olajfestékkel és ecsettel a Kreatív Kávé ürömi programján!

2 készleten

Kategória:

Állapot

A foglalkozás véget ért

0 Eladva

Részletek

Titkos kert, olajfestés 30x40cm

Utazzunk együtt egy titkos kertbe, alkossuk meg együtt ezt a keleti hangulatot!

Tájképünkön perspektívát építünk, őszi hangulatot varázsolunk festőlapjainkra. Olajfestékkel és ecsettel dolgozzuk ki alkotásunk.

Téma: Titkos kert. Olajfesték, 30x40cm alapozott farost

Részvételi díj: 12.000Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az olajfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat. A téma kidolgozása és a foglalkozás úgy épül fel, hogy kezdőként is bekapcsolódhass a munkába, de haladóként is kapj új és hasznos információkat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Az olajfesték száradási ideje hosszú – legkorábban 6hónap múlva lakkozzuk-, kérlek gondoskodj szállítódobozról, hogy alkotásod rendben haza tudd vinni, ill. a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (4,5-5eFt) a biztonságos elszállításhoz.

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!