A foglalkozás véget ért

Éjtündér – akrilfestés, aranyozás, Szeged

Művészeti előadó
Kezdés
2022.12.10. 10:00
Vége
2022.12.10. 14:00
Cím
AASZC Fodor József Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola 6725 Szeged Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

10,000 Ft

Aranyos Éjtündér, alkosd meg saját fantáziád szerint Szegeden a Kreatív Kávé festőprogramján! Füstfóliával, kontúrozóval és metál akrilfestékkel is dolgozunk majd, hogy a végeredmény még ragyogóbb legyen!

5 készleten

Kategória:

Állapot

A foglalkozás véget ért

3 Eladva

Részletek

Éjtündér, akrilfesték, 30x40cm

Aranyos Éjtündér, alkosd meg saját fantáziád szerint Szegeden a Kreatív Kávé festőprogramján! Füstfóliával, kontúrozóval és metál akrilfestékkel is dolgozunk majd, hogy a végeredmény még ragyogóbb legyen! 😉

Téma: Éjtündér, 30x40cm alapozott festőlap.

Részvételi díj: 10.000Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az akrilfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A téma kidolgozását és a foglalkozást úgy építem fel, hogy kezdőként is bekapcsolódhass a munkába, de haladóként is kapj új és hasznos információkat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Alkotásod felöltöztetéséhez a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (4,5-5-8eFt). https://kreativkave.hu/termekkategoria/kepkeret/

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

Kerülj távolra a hétköznapok gondjaitól pár órára, tarts velünk, alkossunk együtt ezen a ragyogó délelőttön!

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!

„Létfontosságú, hogy időnként olyan dolgot csináljunk, ami nem létfontosságú.” Mérő László