A foglalkozás véget ért

Levendula – olajfestés, Üröm

Művészeti előadó
Kezdés
2022.08.28. 10:00
Vége
2022.08.28. 14:00
Cím
Kreatív Kávé - Üröm 2096 Üröm, Lobogó u. 2/C.   Mutasd a térképet
Telefon
+36 30 682-0491

12,000 Ft

Utazzunk együtt ezen a napon egy toszkán levendulamezőre és adjuk át magunkat a lila harmóniának!

5 készleten

Kategória:

Állapot

A foglalkozás véget ért

3 Eladva

Részletek

Utazzunk együtt ezen a napon egy toszkán levendulamezőre és adjuk át magunkat a lila harmóniának!

Levendulás hangulat lengi be a napunk, tájképünkön perspektívát építünk és belefeledkezhetünk a lilák sokaságába. Olajfestékkel, ecsettel és festőkéssel dolgozzuk ki alkotásunk (30x40cm).

Téma: Levendula. Olajfesték, 30x40cm alapozott farost

Részvételi díj: előre utalással 12.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel 13.000Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott impasto technikát, az olajfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat. A téma kidolgozása és a foglalkozás úgy épül fel, hogy kezdőként is bekapcsolódhass a munkába, de haladóként is kapj új és hasznos információkat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Az olajfesték száradási ideje hosszú – legkorábban 6hónap múlva lakkozzuk-, kérlek gondoskodj szállítódobozról, hogy alkotásod rendben haza tudd vinni, ill. a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (4,5-5-6eFt) a biztonságos elszállításhoz.

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz! További ürömi programjainkhttps://kreativkave.hu/uromi-programok/

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!