A foglalkozás véget ért

Aranyló vitorlák, akrilfestés aranyozás – Szeged

Művészeti előadó
Kezdés
2022.09.03. 10:00
Vége
2022.09.03. 13:00
Cím
AASZC Fodor József Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola 6725 Szeged Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

10,000 Ft

Aranyló vitorlák: varázslatos hangulat, ahogyan a fény átszínezi az arany hátteret! Gyere, próbáld ki szegedi festőfoglalkozásunkon!

7 készleten

Kategória:

Állapot

A foglalkozás véget ért

2 Eladva

Részletek

Aranyló vitorlák, akril és aranyfüst, 40x40cm

Aranyló naplente, arkil és aranyfüst, 30x40cm

Aranyos játékra hívunk: alkossuk meg hajóink hátterét, a nap ragyogását, a vízfelület tükröződését arany vagy ezüst füstfóliával. Megtanuljuk, hogyan használhatjuk a füstfóliát, hogyan helyezzük a felületre, milyen szabályokra kell figyelni, ha festeni szeretnénk rá, milyen utókezelést igényel. Csodálatos és különleges, ahogyan az arany felület más más szögből, más-más napszakban teljesen más arcát mutatja.

Téma: “Aranyló vitorlák” 40x40cm farost, akrilfesték, arany vagy ezüst füstfólia vagy „Aranyló naplemente” 30x40cm farost, akrilfesték, arany vagy ezüst füstfólia. (A foglalkozáson az egyiket tudod választani.)

Részvételi díj: kártyás fizetéssel vagy előre utalással 10.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel 11.000Ft/fő.

A téma kidolgozását és a foglalkozást úgy építem fel, hogy kezdőként is bekapcsolódhass a munkába, de haladóként is kapj új és hasznos információkat.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az akrilfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Alkotásod felöltöztetéséhez a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (4,5 – 5,5eFt).

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!

——————