A foglalkozás véget ért

Rózsa leány – Akrilfestés, Szeged

Művészeti előadó
Kezdés
2021.02.06. 13:00
Vége
2021.02.06. 18:00
Cím
AASZC Fodor József Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola 6725 Szeged Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

10,000 Ft

A szecesszió jegyében aranyos motívumokkal díszítjük festményünk a Kreatív Kávé festőfoglalkozásán! Tarts velünk!

3 készleten

Állapot

A foglalkozás véget ért

1 Eladva

Részletek

 Margaret Macdonald Mackintosh nyomában a szecessziós stílus jegyében alkotunk, díszítgetünk, belemerülünk az aranyos fényekbe, motívumokba.
Téma: Rózsa leány, akrilfesték, 30x40cm alapozott festőlap.
Részvételi díj: kártyás fizetéssel vagy előre utalással 10.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel 12.000Ft/fő.
Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az akrilfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat. Többféle aranyozós médiummal dolgozunk, és díszítőelemeket helyezünk el a képen.
A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.
Alkotásod felöltöztetéséhez a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (4,5-5-5,5eFt).
Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!
Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!
——————
FONTOS: foglalkozásainkon kis csoportban dolgozunk, a helyszínt szellősen rendezzük be – mindenki külön asztalnál alkot, hogy a távolságtartás biztosított legyen. A kéz, az eszközök, a munkaterület és a torok fertőtlenítéséről, valamint a levegő tisztításáról gondoskodunk. Kérjük a maszkhasználatot a foglalkozás ideje alatt. A foglalkozásokon mindenki saját felelősségére vesz részt!