A foglalkozás véget ért

Jégmadár – akrilfestés, Szeged

Művészeti előadó
Kezdés
2021.02.06. 10:00
Vége
2021.02.06. 11:30
Cím
AASZC Fodor József Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola 6725 Szeged Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

6,000 Ft

Fessünk jégmadarat!

3 készleten

Kategória: Címkék: , ,

Állapot

A foglalkozás véget ért

7 Eladva

Részletek

Tudtad, hogy a jégmadár tarka színe a védekezést és a megtévesztést egyaránt szolgálja? A hasa olyan színű, mint valami száraz levél, a hal tehát nem gyanakszik a víztükör fölé nyúló ágon ülő madárra. A háta viszont olyan, mint a csillogó kék víztükör, ezért felülről nem veszi észre a ragadozó madár.
Téma: Jégmadár akrilfesték, 20x30cm feszített vászon (ezüst színre alapozott).
Erre a foglalkozásunkra KisMűvészek is jelentkezhetnek 7éves kortól.
Részvételi díj: kártyás fizetéssel vagy előre utalással 6.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel 7.000Ft/fő.
Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az akrilfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.
A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.
Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!
Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!
——————
FONTOS: foglalkozásainkon kis csoportban dolgozunk, a helyszínt szellősen rendezzük be – mindenki külön asztalnál alkot, hogy a távolságtartás biztosított legyen. A kéz, az eszközök, a munkaterület és a torok fertőtlenítéséről, valamint a levegő tisztításáról gondoskodunk. Kérjük a maszkhasználatot a foglalkozás ideje alatt. A foglalkozásokon mindenki saját felelősségére vesz részt!