A foglalkozás véget ért

Téli hajnal – olajfestés, Szeged

Művészeti előadó
Kezdés
2021.02.07. 10:00
Vége
2021.02.07. 15:00

10,000 Ft

Örökítsük meg a téli pirkadat varázslatos hangulatát olajfestékkel!

1 készleten

Kategória: Címkék: ,

Állapot

A foglalkozás véget ért

1 Eladva

Részletek

Örökítsük meg a téli pirkadat varázslatos hangulatát!
Téma: „Téli hajnal” olajfesték, 30x40cm alapozott festőlap.
Részvételi díj: kártyás fizetéssel vagy előre utalással 10.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel 12.000Ft/fő.
Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az olajfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.
A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.
Alkotásod felöltöztetéséhez a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (4,5-5-5,5eFt).
Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!
Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!
——————
FONTOS: foglalkozásainkon kis csoportban dolgozunk, a helyszínt szellősen rendezzük be – mindenki külön asztalnál alkot, hogy a távolságtartás biztosított legyen. A kéz, az eszközök, a munkaterület és a torok fertőtlenítéséről, valamint a levegő tisztításáról gondoskodunk. Kérjük a maszkhasználatot a foglalkozás ideje alatt. A foglalkozásokon mindenki saját felelősségére vesz részt!