A foglalkozás véget ért

Kreatív Kávé aranyút Klimt nyomában, Bécs

Kezdés
2020.01.19. 05:00
Vége
2020.01.19. 22:00
Cím

29,900 Ft

Rendhagyó, aranyos programmal várunk januárban! Kreatív Kávé busz indul Szeged-Budapest-Bécs útvonalon Gustav Klimt, és a bécsi szecesszió nyomában!

6 készleten

Állapot

A foglalkozás véget ért

16 Eladva

Részletek

„Az arany több, mint egy fém. Az arany történelem, művészet, vallás – és arany a szerelem. Az arany rejtélyes tulajdonságai és egyedi értéke mindig megragadta az emberek képzeletét.”

Gustav Klimt A csók, 1908-1909 Belvedere, Bécs

Rendhagyó, aranyos programmal várunk januárban! Kreatív Kávé busz indul Szeged-Budapest-Bécs útvonalon Gustav Klimt, és a bécsi szecesszió nyomában!

Egyszeri és megismételhetetlen utazásról van szó. -> Ne habozz, tarts velünk, szuper nap lesz, remek társaságban, Klimt rajongókkal, profi idegenvezetővel (magyar nyelven!), rendhagyó élményekkel, inspiráló helyszínekkel.

Tervezett program:

Bécs, Oberes Belvedere (Prinz Eugen Strasse 27.), – ahol Klimt művei közül A csók c. festménye is megtalálható – kirándulásunk első megállója. A belépőjegyek átvétele után bejárhatjuk a kastély kiállítótermeit és felfedezhetjük annak gazdag gyűjteményét a középkortól a napjainkig.

Bár kirándulásunk fő apropójaként Gustav Klimt munkásságát igyekszünk nyomon követni, érdekes véletlenként a következő megállónkon, a Secessio házban egyben a 250 éve született Beethoven előtt is tiszteleghetünk miközben megcsodáljuk a Klimt által megálmodott Beethoven-frízt.

Tartunk egy kis ebédszünetet a Karlsplatzon, majd elsétálunk a Burgtheaterbe, ahol amellett, hogy megnézzük azokat az alkotásokat, amelyekkel a Klimt-testvérek nevet szereztek maguknak, belesünk a színházi kulisszák mögé is.

Felfedező utunkon Hódi Nóra idegenvezető, szegedi Kreatív Kávés Klubtagunk kalauzol és ismertet meg minket különleges történetekkel, amivel Klimt-sztorija igencsak bővelkedett. https://www.facebook.com/hoNoradi78/

Indulás:

4:15 Szeged, Széchenyi tér Szeged Étterem

6:00 Budapest, Nagytétényi út, Campona Üzletközpont Tesco parkoló

Hazaindulás: 17h Bécs

A részvételi díj: 29.900Ft/fő, mely tartalmazza az autóbuszos utazást, a három kiállítási helyszín belépőjegyeit, bécsi vonaljegyet, idegenvezetést/tolmácsolást. Étkezés fakultatívan, annyira biztos lesz időnk, hogy bekapjunk egy bécsi virslit és igyunk egy forralt bort, keressünk pár sült gesztenyét. 😉

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Részvételi szándékod, kérlek mielőbb jelezd, mert a kiállítási helyszínek egy részéhez előzetes regisztráció szükséges.

Ragyogó nap, jó társaságban, szeretettel várunk!

-a Kreatív Kávé csapata-

Ui: Ha jól sikerül a túra, megnézzük, hogy nyári alkotótáborunk aranyozós napjának témáját, Klimt: Adele Bloch-Bauer portéját hogyan tudjuk megnézni élőben NewYork-ban. 😀