A foglalkozás véget ért

Klimt: A Csók, akrilfestés/aranyozás – Szeged

Művészeti előadó
Kezdés
2020.01.12. 10:00
Vége
2020.01.12. 15:00
Cím
Fodor József Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola 6725 Szeged, Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

12,000 Ft

Alkosd újra Klimt: A csók-ját és fedezzük fel együtt titkait!

3 készleten

Kategória: Címkék: , ,

Állapot

A foglalkozás véget ért

11 Eladva

Részletek

Alkosd újra Klimt: A csók-ját és fedezzük fel együtt titkait!

Ezen a programunkon Gustav Klimt nyomában járunk. A csók című alkotása kapcsán az aranyozás technikáiba tekintünk be, megismerjük a metál lap használatát, festünk arany és ezüst effekt pasztával, metál festékekkel, krémes akrillal, csillám géllel.
Az elkészült alkotásod természetesen hazaviheted, és képkeretet is választhatsz többféle stílusban és 4-5-6000Ft-os árkategóriákban.

Téma: Gustav Klimt: A csók, 40x40cm farost.
Részvételi díj: előre utalással 12.000ft/fő, helyszíni fizetéssel 13.000ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az akrilfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted.

A programot 5órásra tervezzük, ami alatt megismerkedünk az aranyozás több technikájával, és a kép fő részeit kidolgozzuk majd. Ha nem tudod befejezni alkotásod, visszajöhetsz egy következő programunkra (amire van szabad hely) és befejezheted, vagy a virágokat/köpenydíszítést megalkothatod otthon. Ez a téma megérdemli az alapos kidogozást és a befektetett munkát! 😉

Kapcsolj ki, kapcsolódj be!