A foglalkozás véget ért

Aranykönnyek – aranyozás, Szeged

Művészeti előadó
Kezdés
2020.11.07. 15:00
Vége
2020.11.07. 19:00
Cím
Fodor József Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola 6725 Szeged, Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

8,000 Ft

Fesd meg Freya aranykönnyeit Gustav Klimt és Anne-Marie Zilberman nyomában! Alkoss igazi aranyozós médiumokkal és tedd ragyogóvá portréd!

5 készleten

Állapot

A foglalkozás véget ért

7 Eladva

Részletek

Fesd meg Freya aranykönnyeit Gustav Klimt és Anne-Marie Zilberman nyomában! Alkoss igazi aranyozós médiumokkal és tedd ragyogóvá portréd! Festőprogramunkon az aranyozás médiumait használjuk miközben Freya aranykönnyeit festjük Szegeden!

Téma: Aranykönnyek. Akrilfesték, füstfólia, arany effekt paszta, 30x40cm alapozott festőlap.

Részvételi díj: kártyás fizetéssel vagy előre utalással 8.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel 9.500Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az akrilfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Alkotásod felöltöztetéséhez a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (3,5-4-4,5eFt).

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!

——————

?‍♀️ FONTOS: foglalkozásainkon kis csoportban dolgozunk, a helyszínt szellősen rendezzük be, hogy a távolságtartás biztosított legyen. A kéz, az eszközök, a munkaterület és a torok fertőtlenítéséről, valamint a levegő tisztításáról gondoskodunk.  ⛵️???‍?? A foglalkozásokon mindenki saját felelősségére vesz részt!