+36 30 682-0491 info@kreativkave.hu
0
A foglalkozás véget ért

Vang Gogh: Olajfák, olajfestés – Szeged

Művészeti előadó
Kezdés
2020.05.09. 15:00
Vége
2020.05.09. 18:30
Cím
Fodor József Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola 6725 Szeged, Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

10,000 Ft /jegy

Van Gogh Olajfák – olajfestés, add át magad az örvényeknek!

Elfogyott

Állapot

Nincs több elérhető jegy

0 Eladva

Részletek

Van Gogh: Olajfák

Kedves Érdeklődők! Egyenlőre nem tudjuk még, hogy megtarthatjuk-e ezt a foglalkozást. Az aktuális jogszabályok szerint fogunk eljárni, ha már engedélyezett lesz kiscsoportos foglalkozások rendezése, szeretettel várunk! Kérjük látogass vissza később. Megértésed és türelmed köszönjük!

——

Gyere velünk az impresszionizmus világába, alkossuk meg Van Gogh örvényeit, ismerkedjünk impaszto technikájával, páratlan színvilágával!

Téma: Van Gogh – Olajfák. Olajfesték, 30x40cm alapozott farost

Részvételi díj: előre utalással 10.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel 11.000Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott impasto technikát, az olajfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Az olajfesték száradási ideje hosszú – legkorábban 6hónap múlva lakkozzuk-, kérlek gondoskodj szállítódobozról, hogy alkotásod rendben haza tudd vinni, ill. a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (4-5-6eFt) a biztonságos elszállításhoz.

Énidő és Kreatív Edzés.
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!