A foglalkozás véget ért

Alkotótábor 2024 tél: Dobogókő (foglaló)

Művészeti előadó
Kezdés
2024.01.04. 10:00
Vége
2024.01.07. 12:00
Cím
Dobogókő   Mutasd a térképet

50,000 Ft

Téli színek, energetizáló napok, vidám hangulat, inspiráló alkotás vár ránk a Föld szívében: Dobogókőn, januári Alkotótáborunkban!

Elfogyott

Állapot

Nincs több elérhető jegy

1 Eladva

Részletek

Huszonötödik Kreatív Kávé Alkotótábor Dobogókőn: téli színek, energetizáló napok és vidám hangulat vár ránk a Föld szívében!

Januári, négy napos/három éjszakás táborunkban téli színekkel és helyszín inspirálta témákkal várunk! A tábor napjain 4 festőtémát dolgozunk ki akrilfestékkel.

Dobogókő a visegrádi hegység legmagasabb pontja 700m-es tengerszint feletti magassággal, gyönyörű panorámával a Dunakanyarra, friss levegővel, nyugalmas környezettel vár minket. 
Ezoterikus nézetek szerint Dobogókő és környéke alatt különleges energiák munkálkodnak, melyek az ott tartózkodók szervezetét feltölti energiákkal. Itt futnak össze a föld erővonalai, itt található a föld szívcsakrája, itt dobog a Föld kő szíve…
…itt várlak egy újabb pár napos együtt alkotásra, hogy együtt töltsünk további feledhetetlen napokat, gyűjtsünk élményeket és felfedezzük fel együtt a környéket. Minden nap az alkotás mellett rövidebb frissítő túrákat is teszünk, időjárás függvényében megnézzük a két kilátót, a Zsivány-sziklákat, a Thirring-sziklákat, Dobogókő erdei ösvényeit, szerencsés esetben a Ferenczy-sziklát is meglátogatjuk.
 
Szállás: Medve Barlang, 2-3fős fürdőszobás szobákban. Nem, nem egy sziklába vájt barlang és medvét sem láttam. Jártam náluk, korrekt a hely, most épült, friss, még weboldaluk sincs. Az egész panzióban csak mi leszünk, van egy gyönyörű közösségi helyiség is, ahol alkothatunk. 
 
Tervezett festőtémák: 
Téli folyópart – hátha megidézzük vele a havat. Legyen Hó, legyen Hó!
Spartacus-ösvény – páratlan panoráma a Dunakanyarra, már rég óta nézegettem a fotót. Aki járt/vagy jár arra, ezt a fát biztosan megismeri.
Gaia – a görög mitológiában a Föld istennője: Földanya. Dobogókőn futnak össze a föld erővonalai, itt található a föld szívcsakrája. Ezt a leányt szintén ide illőnek éreztem. 😉
Csuszka – helyszínbejáráskor egy kedves csuszka pár a lábunktól 1 m-re kopogtatott, nem zavartatták magukat. Az etetőn is gyakran megfordulnak nálunk, így ebben a táborban ő is helyet kapott.

 

Amit még el szoktam mondani: ez egy felnőtt tábor, semmi nem kötelező. Természetesen dönthetsz úgy  – akár ott is, hogy kevesebb témát dolgozol ki a tábor ideje alatt, és másképp is pihensz. Mindenki abba csatlakozik be, ami ott és akkor jól esik.
Minden nap – kedvező időjárás esetén – rövidebb sétákat teszünk a környéken. Úgy tervezem, hogy autóra nem lesz szükség az ottlétünk alatt. A kocsikat zárt parkolóban tudjuk hagyni a panzió mellett.
 
Részvételi díj tartalmazza:
-szállást 2-3ágyas fürdőszobás szobákban
-4 festőprogramot (minden anyagot, eszközt, instruálást): csütörtök 10órától vasárnap 12h-ig, 
-étkezést: 3 hideg reggelit (pé-szo-vas), 3 meleg ebédet (csüt-pént-szo), 3 hideg vacsorát (csüt-pént-szo).
-kirándulásokat.
 
Részvételi díj: 160.000ft/fő (2-3 ágyas szobákban)
Jelentkezés: 50.000ft foglaló befizetésével. (Fennmaradó 110.000ft rendezése érkezéskor a helyszínen kp-ben történik.)
Szerdai érkezés: +26.000ft/szoba.
Utazás egyénileg, önköltségesen, esetleg telekocsis rendszerben, szívesen összekötjük az egy irányból érkezőket.
Ugye Te is el tudod ide képzelni magad? Tegyük még emlékezetesebbé az év elejét! Szeretettel, támogató alkotóközösségben, vidám hangulatban várlak!

Szeretettel, téli színekkel, vidám hangulattal, kellemes élményekkel, inspiráló alkotásokkal várunk következő Alkotótáborunkban!

Alkossunk, töltődjünk, kalandozzunk együtt januárban ott, ahol a Föld kő szíve dobog: Dobogókőn!
Kezdőként is szeretettel várunk!
Hangulatért pillants bele legutóbbi, Hollókő/Szécsény téli táborunkba: