A foglalkozás véget ért

Afremov: Téli nap – olajfestés, Szeged

Művészeti előadó
Kezdés
2023.12.10. 10:00
Vége
2023.12.10. 13:00
Cím
AASZC Fodor József Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola 6725 Szeged Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

14,000 Ft

Felszabadító érzés festőkéssel dolgozni, semmihez nem hasonlítható nyomokat hagy és vibráló lendületességet ad a témának. Alkossuk meg együtt Szegeden!

7 készleten

Kategória:

Állapot

A foglalkozás véget ért

5 Eladva

Részletek

Afremov nyomában: Téli nap. Olaj, 30x40cm farost.

Téli naplementés hangulat olajfestékkel Afremov stílusában. Felszabadító érzés festőkéssel dolgozni és a krémes olajfestéket felvinni a felületre. A festőkés semmihez nem hasonlítható nyomokat hagy és vibráló lendületességet ad a témának.

Téma: Téli nap. Olajfesték, 30x40cm alapozott festőlap, festőkés.

Részvételi díj: 14.000Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az olajfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat. A téma kidolgozása és a foglalkozás úgy épül fel, hogy kezdőként is bekapcsolódhass a munkába, de haladóként is kapj új és hasznos információkat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Az olajfesték száradási ideje hosszú – legkorábban 6hónap múlva lakkozzuk-, kérlek gondoskodj szállítódobozról, hogy alkotásod rendben haza tudd vinni, ill. a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (5-6-12eFt) a biztonságos elszállításhoz.

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

További szegedi programjaink: https://kreativkave.hu/szegedi-programok/

Alkotótáboraink: https://kreativkave.hu/alkototaborok/

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!