Alkotótábor 2024 Algyő – hétfői napijegy: Hölgy macskákkal

Művészeti előadó
Kezdés
2024.07.01. 10:15
Vége
2024.07.01. 18:00
Cím
Algyői Tájház - 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.    Mutasd a térképet

18,500 Ft

Tarts velünk algyői alkotótáborunkban, alkossunk Klimt stílusában aranyozós médiumokkal hétfői témánk kapcsán! Kezdőként is jelentkezhetsz!

10 készleten

Állapot

10 Férőhely van még

0 Eladva

Részletek

Hét napos alkotótáborunk első, hétfői napján Gustav Klimt stílusában alkotunk, aranyozunk. Használunk aranyozós/ezüstözős médiumokat (füstfóliát, füstfólia pelyhet, metál akrilfestéket) a kép kidolgozása közben. 30x40cm méretű festőlapra dolgozunk.

Utazzunk együtt alkotásunk során Klimt és a szecesszió világába, arannyal, ezüsttel. Ragyogóan!

2024 Algyő, huszonnyolcadik Kreatív Kávé Alkotótábor!

Hölgy macskákkal, akrilfesték, aranyozás, 30x40cm

Hét nap, ami a kikapcsolódásról, kreativitásról, alkotói energiáid felszabadításáról, különböző technikákkal és anyagokkal való ismerkedésről, jó csapatról, vidám hangulatról, a közösségi alkotás élményéről fog szólni a Tisza partján, Algyőn! Légy Te is részese! Jelentkezz Alkotótáborunkba!

—–

Hétfői napijegy. Dátum: 2024. július 1. hétfő, 10-18h

Helyszín: Algyői Tájház – 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.

Téma: Hölgy macskákkal, akrilfestés/aranyozás, 30x40cm festőlap. (A téma inspirációként szolgál. Alkotás közben beleviheted saját egyéni ötleteidet.)

Csatlakozhatsz egész hétre heti bérlettel, vagy egy-egy napra napijeggyel: https://kreativkave.hu/algyoi-alkototabor/

———————

Algyői nyári táborunkban szabad téren, teraszon alkotunk. Változatos témákkal várunk, melyeket különböző anyagokkal, eszközökkel alkothatsz meg. Felejtsd el egy időre a világ zaját, add át magad az alkotás élményének, játssz a színekkel, formákkal! Kezdőként is jelentkezhetsz, de ha tapasztaltabb vagy, neked is tartogatunk érdekességeket! Tarts velünk, alkossunk együtt!

A téma kidolgozása és a foglalkozás úgy épül fel, hogy kezdőként is bekapcsolódhass a munkába, de haladóként is kapj új és hasznos információkat. Lépésről lépésre együtt haladunk és elmagyarázzuk a folyamatot. Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, a használt festék és médiumok tudnivalóit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

Minden nap 10h-kor találkozunk és 18h-ig dolgozunk együtt, miközben egy hosszabb ebédszünetet és több rövidebb szünetet tartunk.

A nap végén több árkategóriában választhatsz képkeretet alkotásod felöltöztetéséhez.

A programokra 12év felettiek jelentkezését várjuk. A napi programok különböző nehézségi szintűek, de kezdők is jelentkezhetnek!

A bérletek és a napijegyek tartalmazzák:

-Vezetett festőprogram minden költségét: instruálás, anyagok és eszközök használata, helyszínbérlet, festőkötény. A nap végén a saját alkotásoddal térhetsz haza.

-Napi egy meleg menüs ebédet,

-Snack bár: ásványvíz, szörp, kávé, pogácsa, gyümölcs, borkóstoló.

Tarts velünk, szeretettel várunk alkotni, kikapcsolódni az év során több helyszínen Alkotótáborainkban!