Kreatív Kávé Alkotótábor 2024 Algyő – heti bérlet

Művészeti előadó
Kezdés
2024.07.01. 09:00
Vége
2024.07.07. 17:00
Cím
Algyői Tájház - 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.    Mutasd a térképet

Hét napos alkotótábor: jó csapat, vidám hangulat, a közösségi alkotás élménye Algyőn! Jelentkezz táborunkba egy-egy napra vagy akár egész hétre!

Állapot

Korlátlan számú jegy

0 Eladva

Részletek

2024 Algyő, Kreatív Kávé Alkotótábor!

Ebbe a táborunkba egy-egy kiválasztott napra is becsatlakozhatsz, válassz témát, napijegyet! Napi témáinkat hamarosan közzétesszük, festünk akrillal és olajjal, portrézunk, aranyozunk, szobrászkodunk: alkotunk paverpollal is! https://kreativkave.hu/alkototaborok/

Hét nap, ami a kikapcsolódásról, kreativitásról, alkotói energiáid felszabadításáról, különböző technikákkal és anyagokkal való ismerkedésről, jó csapatról, vidám hangulatról, a közösségi alkotás élményéről fog szólni a Tisza partján, Algyőn! Légy Te is részese! Jelentkezz Alkotótáborunkba!
Dátum: 2024. július 1-7. (h-v)
Helyszín: Algyői Tájház – 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.
 ———————

Nyári táborainkban szabad téren, egy oldalon nyitott teraszon alkotunk. Változatos témákkal várunk, melyeket különböző anyagokkal, eszközökkel alkothatsz meg. Felejtsd el egy időre a világ zaját, add át magad az alkotás élményének, játssz a színekkel, formákkal! Tarts velünk, utazzunk és alkossunk együtt!

Minden nap 9h-kor találkozunk és 17h-ig dolgozunk együtt, miközben egy hosszabb ebédszünetet és több rövidebb szünetet tartunk. Algyői és Ürömi alkotótáborainkban lehetőséged van csak egy-egy napra is csatlakozni, válasz ki a téged érdeklő napokra szóló napijegyeket!

A programokra 12év felettiek jelentkezését várjuk. A napi programok különböző nehézségi szintűek, de kezdők is jelentkezhetnek!

——-

Pontos napi témabeosztással hamarosan jelentkezünk!