A foglalkozás véget ért

Alkotótábor 2024 Algyő: keddi napijegy: Tihanyi Apátság

Művészeti előadó
Kezdés
2024.07.02. 10:00
Vége
2024.07.02. 18:00
Cím
Algyői Tájház - 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.    Mutasd a térképet

18,500 Ft

Fessük meg együtt a Tihanyi Apátság látképét olajfestékkel, algyői alkotótáborunkban! Örökítsük meg a balatoni nyár hangulatát!

9 készleten

Állapot

A foglalkozás véget ért

2 Eladva

Részletek

Hét napos alkotótáborunk második, keddi napján olajfestékkel alkotjuk meg a napfelkeltét, balatoni panorámát és a Tihanyi Apátságot. 30x40cm méretű festőlapra dolgozunk. Örökítsük meg a balatoni nyarat és hangulatot tájképünkkel!

2024 Algyő, huszonnyolcadik Kreatív Kávé Alkotótábor!

Tihanyi Apátság pirkadatkor, olaj, 30x40cm

Hét nap, ami a kikapcsolódásról, kreativitásról, alkotói energiáid felszabadításáról, különböző technikákkal és anyagokkal való ismerkedésről, jó csapatról, vidám hangulatról, a közösségi alkotás élményéről fog szólni a Tisza partján, Algyőn! Légy Te is részese! Jelentkezz Alkotótáborunkba!

—–

Keddi napijegy. Dátum: 2024. július 2. kedd, 10-18h

Helyszín: Algyői Tájház – 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.

Téma: Tihanyi Apátság pirkadatkor, 30x40cm festőlap. (A téma inspirációként szolgál. Alkotás közben beleviheted saját egyéni ötleteidet.)

Csatlakozhatsz egész hétre heti bérlettel, vagy egy-egy napra napijeggyel: https://kreativkave.hu/algyoi-alkototabor/

———————

Algyői nyári táborunkban szabad téren, teraszon alkotunk. Változatos témákkal várunk, melyeket különböző anyagokkal, eszközökkel alkothatsz meg. Felejtsd el egy időre a világ zaját, add át magad az alkotás élményének, játssz a színekkel, formákkal! Kezdőként is jelentkezhetsz, de ha tapasztaltabb vagy, neked is tartogatunk érdekességeket! Tarts velünk, alkossunk együtt!

A téma kidolgozása és a foglalkozás úgy épül fel, hogy kezdőként is bekapcsolódhass a munkába, de haladóként is kapj új és hasznos információkat. Lépésről lépésre együtt haladunk és elmagyarázzuk a folyamatot. Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, a használt festék és médiumok tudnivalóit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

Minden nap 10h-kor találkozunk és 18h-ig dolgozunk együtt, miközben egy hosszabb ebédszünetet és több rövidebb szünetet tartunk.

A nap végén több árkategóriában választhatsz képkeretet alkotásod felöltöztetéséhez. (Az olajfesték száradási ideje hosszú. Képkeretben biztonságosan el tudod szállítani, vagy kérlek hozz magaddal 30x40cm-nél nagyobb alapterületű szállítódobozt, amiben biztonságosan el tudod szállítani alkotásod.)

A programokra 12év felettiek jelentkezését várjuk. A napi programok különböző nehézségi szintűek, de kezdők is jelentkezhetnek!

A bérletek és a napijegyek tartalmazzák:

-Vezetett festőprogram minden költségét: instruálás, anyagok és eszközök használata, helyszínbérlet, festőkötény. A nap végén a saját alkotásoddal térhetsz haza.

-Napi egy meleg menüs ebédet,

-Snack bár: ásványvíz, szörp, kávé, pogácsa, gyümölcs, borkóstoló.

Tarts velünk, szeretettel várunk alkotni, kikapcsolódni az év során több helyszínen Alkotótáborainkban, szegedi vagy ürömi foglalkozásainkon!