A foglalkozás véget ért

Alkotótábor 2020. Algyő, pénteki napijegy: szobor paverpollal

Művészeti előadó
Kezdés
2020.07.03. 09:00
Vége
2020.07.03. 17:00
Cím
Algyői Tájház - 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.    Mutasd a térképet

11,000 Ft

Álló- vagy ülő szobrot készítünk Paverpol technikával. Inspiráció: a „KÁVÉ”, kávébabbal, zaccal is alkotnánk, esetleg kávézós pillanat megörökítésével… de teljesen más, egyedi ötleted is megvalósíthatod!

4 készleten

Állapot

A foglalkozás véget ért

3 Eladva

Részletek

Jön! Jön! Jön! Hatodik Kreatív Kávé Alkotótábor!

Hét nap, ami a kikapcsolódásról, kreativitásról, alkotói energiáid felszabadításáról, különböző technikákkal és anyagokkal való ismerkedésről, jó csapatról, vidám hangulatról, a közösségi alkotás élményéről fog szólni a Tisza partján, Algyőn! Várjuk jelentkezésed Alkotótáborunkba.
Helyszín: Algyői Tájház – 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.

Napi jegy: 11.000Ft. A napi jegy tartalmaz napi egy meleg ebédet (ha egyedi diétán vagy, kérlek gondoskodj az ebédedről), a foglalkozás alatt kávé/tea/ásványvíz korlátlan fogyasztását önkiszolgáló rendszerben, festőkötényt, az összes anyagot és eszközt, amire az alkotásod elkészítéséhez szükséged lesz. Munkádhoz pedig folyamatos szakmai útmutatást adunk. Az elkészült alkotásaid természetesen haza viheted.

PÉNTEK – paverpol

Álló- vagy ülő szobrot készítünk Paverpol technikával (álló szobor kb. 35cm magas). Ezen a napon az inspiráció: a „KÁVÉ”, kávébabbal, zaccal is alkotnánk, esetleg kávézós pillanat megörökítésével… természetesen bármilyen saját egyedi ötleted is megvalósíthatod. Anyag- és eszközismeret után ötletelünk, és megalkotjuk, kellékezzük a szobrunkat. Hozhatsz otthonról (nem műanyag) kellékeket, amiket beépíthetsz alkotásodba: pamut lepedővásznat, csipkét, kagylót, csigát, követ, száraz terméseket, fából, fémből, üvegből készült kincseket.

Bronz, fekete, szürke, átlátszóra száradó paverpollal ill. ezek kombinációjával alkothatsz a nap folyamán és megtanulhatod az antikolás technikáját is. Beépíthető marmolin torsot mindenkinek biztosítunk.

A tábor ideje alatt vásárolhatsz a bemutatott technikákhoz kapcsolódóan – otthoni alkotáshoz – festéket, médiumot, festőlapot, képkeretet, alkotócsomagokat – a készlet erejéig.

Tarts velünk, kapcsolódj be akár egy-egy nap erejéig kreatív hetünkbe!

Fontos! A foglalkozás kis létszámú, kézfertőtlenítőt, a felületek, eszközök és a levegő tisztítását biztosítjuk. A jelenlévő kormányrendelet nem teszi kötelezővé a maszk használat, csak ajánlja, így ezzel kapcsolatban mindenki dönthet saját belátása szerint. A foglalkozásokon mindenki saját felelősségére vesz részt! (Jó idő esetén a teraszon alkotunk, szabad levegőn, madárcsicsergésben! ;-))