A foglalkozás véget ért

Alkotótábor 2020. Algyő, szombati napijegy: Tollas bál- akrilfestés

Művészeti előadó
Kezdés
2020.07.04. 09:00
Vége
2020.07.04. 17:00
Cím
Algyői Tájház - 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.    Mutasd a térképet

11,000 Ft

Szürke gém és kócsag tánca akrilfestékkel. Tarts velünk alkotótáborunkba!

6 készleten

Állapot

A foglalkozás véget ért

3 Eladva

Részletek

Jön! Jön! Jön! Hatodik Kreatív Kávé Alkotótábor!

Hét nap, ami a kikapcsolódásról, kreativitásról, alkotói energiáid felszabadításáról, különböző technikákkal és anyagokkal való ismerkedésről, jó csapatról, vidám hangulatról, a közösségi alkotás élményéről fog szólni a Tisza partján, Algyőn! Várjuk jelentkezésed Alkotótáborunkba.
Helyszín: Algyői Tájház – 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.

Napi jegy: 11.000Ft. A napi jegy tartalmaz napi egy meleg ebédet (ha egyedi diétán vagy, kérlek gondoskodj az ebédedről), a foglalkozás alatt kávé/tea/ásványvíz korlátlan fogyasztását önkiszolgáló rendszerben, festőkötényt, az összes anyagot és eszközt, amire az alkotásod elkészítéséhez szükséged lesz. Munkádhoz pedig folyamatos szakmai útmutatást adunk. Az elkészült alkotásaid természetesen haza viheted.

SZOMBAT – akrilfestés

Szürke gém és kócsag táncát örökítjük meg: anyag- és eszközismeret, majd a „Tollas bál” c. alkotás kidolgozása akrilfestékkel 40x50cm-es farostra. A kidolgozás során lépésről lépésre együtt haladunk majd. Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott lazúrozási technikát, az akrilfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A tábor ideje alatt vásárolhatsz a bemutatott technikákhoz kapcsolódóan – otthoni alkotáshoz – festéket, médiumot, festőlapot, képkeretet, alkotócsomagokat – a készlet erejéig.

Tarts velünk, kapcsolódj be akár egy-egy nap erejéig kreatív hetünkbe!

Fontos! A foglalkozás kis létszámú, kézfertőtlenítőt, a felületek, eszközök és a levegő tisztítását biztosítjuk. A jelenlegi kormányrendelet nem teszi kötelezővé a maszk használat, csak ajánlja, így ezzel kapcsolatban mindenki dönthet saját belátása szerint. A foglalkozásokon mindenki saját felelősségére vesz részt! (Jó idő esetén a teraszon alkotunk, szabad levegőn, madárcsicsergésben! ;-))