Kedves Olvasóm!

Az év vége közeledte az értékelés ideje is.

Büszke vagyok a Kreatív Kávé elmúlt 4,5 évére, arra, hogy milyen sokan kaptak kedvet, lendületet, tapasztalatot a kreatív kávés foglalkozáson, és hogy a kikapcsolódás és feltöltődés mellett mennyien jutottak közelebb, vagy találták meg saját kifejezésmódjukat, alakították ki és művelik azóta is új hobbijukat.

A megszokott havi egy-egy szegedi és ürömi Kreatív Kávés hétvégén kívül nyáron két helyszínen tartottunk egy-egy hetes Alkotótábort. Öröm volt együtt lenni ezen a két héten, része lenni ennek az alkotóközösségnek, kipróbálni sokféle technikát. Akrilfestés, olajfestés, paverpol, művészgyanta, textilfestés, fluid art, aranyozás, pontozás szerepelt a nyári témák technikái között és még kávéval is festettünk! 🙂

Áprilisban a Szent-György napi sokadalom alkalmából a Fő téren selyemkendőt festettünk a Waldorfos gyerekekkel.

Júniusban kiállítottunk a Hungexpon a Brand Testeren, két nap alatt több száz látogatót vontunk bele az alkotásba.

Színesítettünk nőnapot, építettünk csapatot a Hungaroringen, készítettünk irodadekorációkat cégek dolgozóival.

Frissült weboldalunk és bevezettük a kártyás fizetést.

Elindultak alkotóvideóink és alkotócsomagjaink, melyek témaválasztéka folyamatosan frissül.

Nyáron 4. szülinapunkat ünnepeltük!

Decemberben nyílt V. Klubkiállításunk 2020. január 22-ig tekinthető meg Szegeden a Szent-Györgyi Albert Agórában. 23 Kiállító Klubtagunk közel 100 alkotását mutatja be tárlatunk.

2019-ben három Paverpol kiállításon mutattam be alkotásaimat Budapesten. Februárban a Király u-ban, szeptemberben a Dagály u-ban és az Eötvös u-ban nyílt tárlatunk.

A lendületünk töretlen, jövőre is folytatjuk! 😉

Januárban buszos Klubkirándulást szervezünk Bécsbe Gustav Klimt nyomában három helyszínt látogatunk meg. Rendhagyó élmény lesz azokkal megnézni, akikkel több órán át dolgoztuk ki Klimt egy-egy alkotását. Jelentkezés itt

Márciusban Budapesten rendezünk Klubkiállítást, melyre február közepéig várjuk a jelentkezéseket.

Szegedi és Ürömi helyszíneink havi programjai folyamatosan frissülnek.

2020. Nyári Alkotótáboraink Algyőn és Ürömön is szerveződnek, aktuális infókkal kapcsolatban nézzétek meg weboldalunkat, fb eseményünket!

Felismerni alkotó energiánkat, újra hinni magunkban, hogy meg tudjuk csinálni egy olyan képesség, ami: az élet más területén is bőséggel kamatoztatható. Ehhez szeretnék segítséget nyújtani workshopjainkon és ehhez kívánok mindenkinek örömteli és inspirációban gazdag jövőt!

2020-ban ismét szeretettel várunk alkotni, technikákkal, anyagokkal ismerkedni, gyakorlatot és bátorságot szerezni, inspirálódni!

Szeretettel:

Tajthy Gabi és a Kreatív Kávé Stábja