KREATÍV KÁVÉ ALKOTÓTÁBOR 2020 ÜRÖM heti bérlet

Művészeti előadó
Kezdés
2020.07.11. 09:00
Vége
2020.07.17. 17:00
Cím
Kreatív Kávé - Üröm 2096 Üröm, Lobogó u. 2/C.   Mutasd a térképet
Telefon
+36 30 682-0491

60,000 Ft

Hét nap kikapcsolódás, kreativitás, jó csapat, vidám hangulat, a közösségi alkotás élménye Ürömön, 2020-as alkotótáborunkban!

4 készleten

Szponzor

Állapot

4 Férőhely van még

0 Eladva

Részletek

Jön! Jön! Jön! Hetedik Kreatív Kávé Alkotótábor!

Hét nap, ami a kikapcsolódásról, kreativitásról, alkotói energiáid felszabadításáról, különböző technikákkal és anyagokkal való ismerkedésről, jó csapatról, vidám hangulatról, a közösségi alkotás élményéről fog szólni a Nagy Kevély lábánál, Ürömön! Várjuk jelentkezésed Alkotótáborunkba. Kedvező időjárás esetén a teraszon, szabad levegőn, madárcsicsergésben alkotunk majd!
Dátum: 2020. július 11-17. (szo-p)
Helyszín: Kreatív Kávé 2096 Üröm, Lobogó u. 2/C.
Heti bérlet: 60.000Ft (7napra szóló), napi jegy: 11.000Ft
———————
Szeretettel meghívlak a Kreatív Kávé VII. nyári Alkotótáborába, Ürömre!
Hét nap alatt számos technikával ismertetlek meg, és nyolc saját alkotást készíthetsz el a Tábor alatt!  A meghirdetett képek kapcsán – más-más technikába adunk betekintést és többféle anyagot, eszközt próbálhatnak ki a résztvevők: ülő vagy álló szobrot alkotunk paverpollal, pipacsszirmot pouring mediummal, pontozunk, aranyozunk/ezüstözünk többféle mediummal (füstfólia, dekor fólia, csillám gél, effekt paszta), festünk akrillal és olajjal is!
Tarts velünk! Várjuk jelentkezésed Alkotótáborunkba.
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!
——————
Első alkotótáborunk beszámolója és videója: https://kreativkave.hu/kreativ-kave-alkototabor-2017-07-03-09-algyo/
—————– 
A heti bérlet tartalmaz napi egy meleg ebédet (ha egyedi diétán vagy, kérlek gondoskodj az ebédedről), a foglalkozás alatt kávé/tea/ásványvíz korlátlan fogyasztását önkiszolgáló rendszerben, az összes anyagot és eszközt, amire az alkotásod elkészítéséhez szükséged lesz. Munkádhoz pedig folyamatos szakmai útmutatást adunk. Az elkészült alkotásaid természetesen haza viheted.
Egy jó keret öltöztet. Alkotásodhoz képkeretet is választhatsz majd a táborban többféle stílusban és árkategóriában.
 
Fontos! A rendelkezésre álló helyek száma korlátozott, max. 12 főt tudunk fogadni alkotótáborunkba.
 
Az ürömi tábor minden napjára érvényes heti bérlet 60.000Ft/fő, mellyel a táborban lehetőséged nyílik nyolc saját alkotást elkészíteni, és amelyhez minden eszközt, anyagot és iránymutatást biztosítunk, és minden nap vendégünk vagy egy ebédre is!
—–
Nyári alkotótáborainkhoz egy-egy napra is tudsz csatlakozni, 11.000Ft/nap részvételi díjjal. Ürömi táborunk napijegyeinek elérhetősége: https://kreativkave.hu/uromi-alkototabor/
———————————-

NAPI PROGRAMTERV:

SZOMBAT – akrilfestés

Szürke gém és kócsag táncát örökítjük meg: anyag- és eszközismeret, majd a „Tollas bál” c. alkotás kidolgozása akrilfestékkel 40x50cm-es farostra. A kidolgozás során lépésről lépésre együtt haladunk majd. Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott lazúrozási technikát, az akrilfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

VASÁRNAP – akrilfestés

„Welness” c. témánk kapcsán akrillal dolgozunk majd 30x40cm-es farostra. A kidolgozás során lépésről lépésre együtt haladunk majd. Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az akrilfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat. A téma kapcsán gyakoroljuk a kéz és arc ábrázolását, bőrszín kikeverését, a ruha redőzését.

HÉTFŐ – aranyozás/akrilfestés

Aranyos napunkon a „Klimt – Bloch-Bauer I” c. alkotásának parafrázisát készítjük el metál akrilfesték, füstfólia, dekor fólia, effekt paszta felhasználásával. Az arany mellett lesznek ezüst médiumok is! Akrilfestékkel, 40x40cm alapozott farostra fogunk ezen a napon alkotni, és beszélünk majd Klimtől, koráról, januári Klubkirándulásunkról is. Előzetesen a „Hölgy aranyban” c. film megtekintését javaslom, hiszen ez az alkotás a főszereplője. …és a táborban kipróbálhatod az aranyozópárnát, aranyozó kést és aranyozó ecsetet – pont úgy, ahogyan Klimt is dolgozott vele és ahogyan a film első jelenetében láthatjuk! 😉

KEDD – olajfestés

Ismerkedés az olajfestékkel, anyag- és eszközismeret, majd a „Tengeröböl” c. alkotás kidolgozása ecsettel 30x40cm-es farostra. A kidolgozás során lépésről lépésre együtt haladunk majd. Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az olajfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat. Érdemes szállítódobozzal készülnöd, de minden témához viszünk többféle árkategóriában választható képkeret, az olajképet a hosszú száradási idő miatt kiemelten ajánlott körültekintően szállítani!

SZERDA – pontozás és pouring medium

Ezen a napon két könnyebb témát dolgozunk ki. A pontozásos technikával fa lapra alkotunk mandalát, miközben megismerjük a pontok készítésének lehetőségeit az anyag- és eszközismereten keresztül. Munkadarabod egyedi színekben komponálhatod és kombinálhatod akár az aranyozás médiumaival is!

 

Egy kis színelmélet után „Pipacsok”-at alkotunk 30x40cm-es kasírozott vászonra, a szirmokat a flu

id art egyik médiumával, a pouring mediummal formázzuk még különlegesebbé. A fröcskölős technikát, – amivel még művészibbé tesszük a végeredményt – pedig imádni fogod!

CSÜTÖRTÖK – olajfestés

Ismerkedés az olajfestékkel, anyag- és eszközismeret, majd a „Hullámzás” c. alkotás kidolgozása ecsettel 30x40cm-es farostra. A kidolgozás során lépésről lépésre együtt haladunk majd. Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az olajfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat. Érdemes szállítódobozzal készülnöd, de minden témához viszünk többféle árkategóriában választható képkeret, az olajképet a hosszú száradási idő miatt kiemelten ajánlott körültekintően szállítani!

PÉNTEK – paverpol

Álló- vagy ülő szobrot készítünk Paverpol technikával (álló szobor kb. 35cm magas). Ezen a napon az inspiráció: a „KÁVÉ”, kávébabbal, zaccal is alkotnánk, esetleg kávézós pillanat megörökítésével… természetesen bármilyen saját egyedi ötleted is megvalósíthatod. Anyag- és eszközismeret után ötletelünk, és megalkotjuk, kellékezzük a szobrunkat. Hozhatsz otthonról (nem műanyag) kellékeket, amiket beépíthetsz alkotásodba: pamut lepedővásznat, csipkét, kagylót, csigát, követ, száraz terméseket, fából, fémből, üvegből készült kincseket.

Bronz, fekete, szürke, átlátszóra száradó paverpollal ill. ezek kombinációjával alkothatsz a nap folyamán és megtanulhatod az antikolás technikáját is.

A tábor ideje alatt vásárolhatsz a bemutatott technikákhoz kapcsolódóan – otthoni alkotáshoz – festéket, médiumot, festőlapot, képkeretet – a készlet erejéig.

A heti bérletek névre szólóak, nem átruházhatóak.
Töltsük együtt a hetet, adjuk át magunkat hét napra a színekkel való örömteli foglalatosság varázslatának a Kreatív Kávé ürömi Alkotótáborában!

Énidő és Kreatív Edzés!

Tarts velünk, töltsük együtt ezt a kreatív hetet!
——————
Fontos! A foglalkozás kis létszámú, kézfertőtlenítőt, a felületek, eszközök és a levegő tisztítását biztosítjuk. A jelenlévő kormányrendelet nem teszi kötelezővé a maszk használat, csak ajánlja, így ezzel kapcsolatban mindenki dönthet saját belátása szerint. A foglalkozásokon mindenki saját felelősségére vesz részt! (Jó idő esetén a teraszon alkotunk, szabad levegőn, madárcsicsergésben! ;-))