A foglalkozás véget ért

Vízesés – olajfestés, Üröm

Művészeti előadó
Kezdés
2020.09.20. 15:00
Vége
2020.09.20. 18:00
Cím
Kreatív Kávé - Üröm 2096 Üröm, Lobogó u. 2/C.   Mutasd a térképet
Telefon
+36 30 682-0491

10,000 Ft

Szívet lelket megnyugtató harmóniát alkotunk „Vízesés” témánk kapcsán olajfestékkel. Őszi színvilágban is dolgozhatsz!

9 készleten

Kategória: Címkék: , ,

Állapot

A foglalkozás véget ért

3 Eladva

Részletek

Vízesés olajfesték, 30x40cm

Szívet lelket megnyugtató harmóniát alkotunk „Vízesés” témánk kapcsán olajfestékkel. Őszi színvilágban is dolgozhatsz! A festmény alkotása során megtapasztalhatod, milyen finom átmenetek képezhetők olajfestékkel. …mert az olajfestéknek nincs párja! 😉

Téma: Vízesés. Olajfesték, 30x40cm alapozott festőlap

Részvételi díj: kártyás fizetéssel vagy előre utalással 10.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel 11.000Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az olajfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Az olajfesték száradási ideje hosszú – legkorábban 6hónap múlva lakkozzuk-, kérlek gondoskodj szállítódobozról, hogy alkotásod rendben haza tudd vinni, ill. a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (3,5-4-4,5eFt) a biztonságos elszállításhoz.

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!

——————

Fontos! A foglalkozás kis létszámú, kézfertőtlenítőt, a felületek, eszközök és a levegő tisztítását biztosítjuk. Arcmaszk használatával kapcsolatban mindenki dönthet saját belátása szerint. A foglalkozásokon mindenki saját felelősségére vesz részt!