A foglalkozás véget ért

Tacsi napraforgókkal – olajfestés, Üröm

Művészeti előadó
Kezdés
2024.05.11. 10:00
Vége
2024.05.11. 15:00
Cím
Kreatív Kávé - Üröm 2096 Üröm, Lobogó u. 2/C.   Mutasd a térképet
Telefon
+36 30 682-0491

14,000 Ft

Alkossunk együtt Van Gogh inspirálta napraforgómezőt és egy tacsi kutyust olajfestékkel, nyári hangulatban!

10 készleten

Kategória:

Állapot

A foglalkozás véget ért

0 Eladva

Részletek

Tacsi olajfestmény

Tacsi, olajfesték, 30x40cm

Alkossunk együtt Van Gogh inspirálta napraforgómezőt és egy tacsi kutyust olajfestékkel, nyári hangulatban, ürömi festőprogramunkon!

Téma: „Tacsi napraforgókkal”, olajfesték, 30x40cm alapozott festőlap.

Részvételi díj: 14.000Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az olajfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat. A téma kidolgozása és a foglalkozás úgy épül fel, hogy kezdőként is bekapcsolódhass a munkába, de haladóként is kapj új és hasznos információkat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Az olajfesték száradási ideje hosszú – legkorábban 6hónap múlva lakkozzuk-, kérlek gondoskodj szállítódobozról, hogy alkotásod rendben haza tudd vinni, ill. a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (5-6-12eFt) a biztonságos elszállításhoz.

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

További ürömi programjaink: https://kreativkave.hu/uromi-programok/

Alkotótáboraink: https://kreativkave.hu/alkototaborok/

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!

„Létfontosságú, hogy időnként olyan dolgot csináljunk, ami nem létfontosságú.” Mérő László