A foglalkozás véget ért

Ölelés – akrilfestés aranyozás, Üröm

Művészeti előadó
Kezdés
2023.04.22. 10:00
Vége
2023.04.22. 14:00
Cím
Kreatív Kávé - Üröm 2096 Üröm, Lobogó u. 2/C.   Mutasd a térképet
Telefon
+36 30 682-0491

14,000 Ft

Egy mindent feledtető ölelés. Alkossuk megy együtt ürömi élményfestésünkön! Fess aranyozós médiumokkal és tedd ragyogóvá alkotásod!

6 készleten

Kategória:

Állapot

A foglalkozás véget ért

2 Eladva

Részletek

Ölelés, 40x40cm akril

Egy mindent feledtető ölelés. Alkossuk megy együtt ürömi élményfestésünkön! Saját színötleteiddel is dolgozhatsz, a díszítgetésbe pedig könnyű lesz belefeledkezni.

Téma: Ölelés. Akrilfesték, csillám gél, kontúrozó, 40x40cm alapozott festőlap.

Részvételi díj: 14.000Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az akrilfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A téma kidolgozása és a foglalkozás úgy épül fel, hogy kezdőként is bekapcsolódhass a munkába, de haladóként is kapj új és hasznos információkat. Lépésről lépésre együtt haladunk és elmagyarázzuk a folyamatot.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Alkotásod felöltöztetéséhez a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (6-7eFt). https://kreativkave.hu/termekkategoria/kepkeret/

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

További ürömi programjaink: https://kreativkave.hu/uromi-programok/

Alkotótáboraink: https://kreativkave.hu/alkototaborok/

Kerülj távolra a hétköznapok gondjaitól pár órára, tarts velünk, alkossunk együtt!

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!

„Létfontosságú, hogy időnként olyan dolgot csináljunk, ami nem létfontosságú.” Mérő László