A foglalkozás véget ért

Kreatív Kávé Alkotótábor: Afgán leány, Üröm

Művészeti előadó
Kezdés
2021.06.22. 09:00
Vége
2021.06.22. 17:00
Cím
Kreatív Kávé - Üröm 2096 Üröm, Lobogó u. 2/C.   Mutasd a térképet
Telefon
+36 30 682-0491

13,000 Ft

Alkoss portrét olajfestékkel a Kreatív Kávé ürömi Alkotótáborában!

4 készleten

Állapot

A foglalkozás véget ért

1 Eladva

Részletek

Ürömi Alkotótábor 2021. 06. 22. keddi napijegy

Afgán leány

Téma: Afgán leány – olajfesték, 40x40cm farost

Második napunkon Afganisztán irányába kalandozunk és megalkotjuk a női portét, az átható pillantást, redőzzük a kendőt. Olajfestékkel dolgozunk majd, remekül tudunk vele finom átmeneteket, összemosásokat alkotni. Az olajfesték száradási ideje hosszú – legkorábban 6hónap múlva lakkozzuk – így érdemes szállítódobozról gondoskodnod, vagy válassz képkereteinkből a biztonságos hazaszállításhoz.

—–

2021 Üröm, kilencedik Kreatív Kávé Alkotótábor!

Hét nap, ami a kikapcsolódásról, kreativitásról, alkotói energiáid felszabadításáról, különböző technikákkal és anyagokkal való ismerkedésről, jó csapatról, vidám hangulatról, a közösségi alkotás élményéről fog szólni a Kevélyek lábánál, Ürömön! Szeretettel várjuk jelentkezésed Alkotótáborunkba.
Helyszín: 2096 Üröm, Lobogó u. 2/C.
 ———————

Az elmúlt évben csökkent a mozgásterünk a világban, a festőfoglalkozásaink lehetőségei is szűkebbek lettek. Nyári táborainkban így most a világ különböző pontjának szépségei kerültek előtérbe – melyeket különböző anyagokkal, eszközökkel alkothatsz meg. Ürömi és Algyői alkotótáborunk minden napján más-más helyszínre látogatunk el, gondolatban hét nap alatt bejárjuk a világot! Felejtsd el egy időre a világ zaját, add át magad az alkotás élményének, játssz a színekkel, formákkal! Tarts velünk, utazzunk és alkossunk együtt!

Minden nap 9h-kor találkozunk és 17h-ig dolgozunk együtt, miközben egy hosszabb ebédszünetet és több rövidebb szünetet tartunk. Algyői és Ürömi alkotótáborainkban lehetőséged van csak egy-egy napra is csatlakozni, válasz ki a téged érdeklő napokra szóló napijegyeket!

A programokra 12év felettiek jelentkezését várjuk. A napi programok különböző nehézségi szintűek, de kezdők is csatlakozhatnak!

Keretek: alkotásaid felöltöztetéséhez a táborban vásárolhatsz képkereteket. Ha már előre tudod igényed, kérlek írd meg nekünk, vagy rendeld meg a shopon keresztül, így tudunk számodra előre készülni.

A napijegyek tartalmazzák:

-Vezetett festőprogram minden költségét: instruálás, anyagok és eszközök használata, helyszínbérlet, festőkötény. A nap végén a saját alkotásoddal térhetsz haza.

-Napi egy meleg menüs ebédet (ételérzékenységed kérlek jelezd, próbálunk megoldást találni).

-Snack bár: ásványvíz, szörp, kávé, pogácsa, gyümölcs.

Kedvező időjárás estén teraszon, szabad levegőn alkotunk majd.

Tarts velünk, szeretettel várunk alkotni, kikapcsolódni! https://kreativkave.hu/alkototaborok/