A foglalkozás véget ért

Kreatív Kávé Alkotótábor 2023 Üröm – heti bérlet

Művészeti előadó
Kezdés
2023.06.19. 09:00
Vége
2023.06.25. 17:00
Cím
Kreatív Kávé - Üröm 2096 Üröm, Lobogó u. 2/C.   Mutasd a térképet
Telefon
+36 30 682-0491

98,000 Ft

Hét napos alkotótábor: jó csapat, vidám hangulat, a közösségi alkotás élménye Ürömön! Légy Te is részese! Jelentkezz most!

6 készleten

Állapot

A foglalkozás véget ért

0 Eladva

Részletek

2023 Üröm, huszadik Kreatív Kávé Alkotótábor!

Ebbe a táborunkba egy-egy kiválasztott napra is becsatlakozhatsz, válassz témát, napijegyet! https://kreativkave.hu/alkototaborok/

Hét nap, ami a kikapcsolódásról, kreativitásról, alkotói energiáid felszabadításáról, különböző technikákkal és anyagokkal való ismerkedésről, jó csapatról, vidám hangulatról, a közösségi alkotás élményéről fog szólni a Kevélyek lábánál, Ürömön! Légy Te is részese! Jelentkezz Alkotótáborunkba!
Dátum: 2023. június 19-25. (h-v)
Helyszín: Kreatív Kávé, 2096 Üröm. Lobogó u. 2/C.
 ———————

Nyári táborainkban szabad téren, kedvező időjárás esetén teraszon alkotunk. Változatos témákkal várunk, melyeket különböző anyagokkal, eszközökkel alkothatsz meg. Felejtsd el egy időre a világ zaját, add át magad az alkotás élményének, játssz a színekkel, formákkal! Tarts velünk, utazzunk és alkossunk együtt!

Minden nap 9h-kor találkozunk és 17h-ig dolgozunk együtt, miközben egy hosszabb ebédszünetet és több rövidebb szünetet tartunk. Algyői és Ürömi alkotótáborainkban lehetőséged van csak egy-egy napra is csatlakozni, válasz ki a téged érdeklő napokra szóló napijegyeket!

A programokra 12év felettiek jelentkezését várjuk. A napi programok különböző nehézségi szintűek, de kezdők is jelentkezhetnek!


Üröm tábor 2023

Hétfőn Ausztriában járunk, szecessziós jegyekkel, Gustav Klimt stílusában aranyozunk.. „Monic” témánk kapcsán többféle ragyogó médiummal dolgozhatsz – metál lap, dekor fólia, metál akrilfesték, struktúr paszta – alkalmazásával. 30x60cm méretű festőlapra dolgozunk.

Kedden olajfesték segítségével Franciaországba utazunk és Van Gogh által komponált Halászhajókat festünk a Saintes Maries kikötővárosban (30x40cm)

Szerdán paverpollal és olajfestékkel dolgozunk, Múzsa c. alkotás hátterét és a virágokat háromdimenzióssá tesszük paverpollal. (30x60cm)

Csütörtökön kipróbálhatod az élményszobrászatot, paverpollal kisplasztikát alktunk, saját témaötletet hozhatsz. (kb. 22cm magas szobor)

Pénteken a Szigligeti vár egy XVII. századi látképét és balatoni naplementét varázsolunk festőlapjainkra olajfestékkel. (30x40cm)

Szombaton egyiptomi hangulatban A Fáraó Macskáját festjük meg, dekor fóliát, arany akril festéket és kontúrozót is használunk majd a díszítéshez, amibe garantáltan bele fogsz tudni feledkezni. (30x40cm)

Vasárnap Portugália partjain kalandozunk ecseteinkkel, Algarve látképét és igazi vibráló nyári pipacsos hangulatot idézünk festőlapjainkra akrilfestékkel. (30x40cm)


A bérletek és a napijegyek tartalmazzák:

-Vezetett festőprogram minden költségét: instruálás, szükséges anyagok, eszközök használata, helyszínbérlet, festőkötény. A nap végén a saját alkotásoddal térhetsz haza.

-Napi egy meleg menüs ebédet.

-Snack bár: ásványvíz, szörp, kávé, pogácsa, gyümölcs, borkóstoló.


Költségek:

  • 7napos bérlet: 98.000Ft/fő
  • 5napos bérlet (tetszőlegesen választható 5napra, a kiválasztott témákat jegyvárásláskor jelezd kérlek): 75.000Ft/fő
  • Napijegy: 17.500ft/fő

—–

Tarts velünk, szeretettel várunk alkotni, kikapcsolódni több helyszínen is színes Alkotótáborainkban! https://kreativkave.hu/alkototaborok/