A foglalkozás véget ért

Kreatív Kávé Alkotótábor 2021 Üröm – heti bérlet

Művészeti előadó
Kezdés
2021.06.21. 09:00
Vége
2021.06.27. 17:00
Cím
Kreatív Kávé - Üröm 2096 Üröm, Lobogó u. 2/C.   Mutasd a térképet

75,000 Ft

2 készleten

Szponzor

Állapot

A foglalkozás véget ért

1 Eladva

Részletek

2021 Üröm, kilencedik Kreatív Kávé Alkotótábor!

Hét nap, ami a kikapcsolódásról, kreativitásról, alkotói energiáid felszabadításáról, különböző technikákkal és anyagokkal való ismerkedésről, jó csapatról, vidám hangulatról, a közösségi alkotás élményéről fog szólni a Kevélyek lábánál, Ürömön! Szeretettel várjuk jelentkezésed Alkotótáborunkba.
Dátum: 2021. június 21-27. (h-v)
Helyszín: 2096 Üröm, Lobogó u. 2/C.
Csatlakozhatsz egész hétre heti bérlettel, vagy egy-egy napra napijeggyel.
 ———————

Az elmúlt évben csökkent a mozgásterünk a világban, a festőfoglalkozásaink lehetőségei is szűkebbek lettek. Nyári táborainkban a világ különböző pontjának szépségei kerültek előtérbe – melyeket különböző anyagokkal, eszközökkel alkothatsz meg. Ürömi és Algyői alkotótáborunk minden napján más-más helyszínre látogatunk el, gondolatban hét nap alatt bejárjuk a világot! Felejtsd el egy időre a világ zaját, add át magad az alkotás élményének, játssz a színekkel, formákkal! Tarts velünk, utazzunk és alkossunk együtt!

Minden nap 9h-kor találkozunk és 17h-ig dolgozunk együtt, miközben egy hosszabb ebédszünetet és több rövidebb szünetet tartunk. Algyői és Ürömi alkotótáborainkban lehetőséged van csak egy-egy napra is csatlakozni, válasz ki a téged érdeklő napokra szóló napijegyeket!

A programokra 12év felettiek jelentkezését várjuk. A napi programok különböző nehézségi szintűek, de kezdők is jelentkezhetnek!

Részletes programterv:

Gustav Klimt: Az élet fája

2021. 06. 21. Hétfő

Téma: Gustav Klimt – Az élet fája, aranyozás, akrilfesték, 30X50cm farost

Táborunk első napján Bécsig tekintünk, hogy Gustav Klimt és a szecesszió nyomában alkossuk meg Az élet fája c. alkotásának parafrázisát. Ragyogó élményben lesz részed, miközben elmerülhetsz a csigavonalakba és többféle aranyozós médiummal díszítheted saját alkotásod.

Afgán leány

2021. 06. 22. Kedd

Téma: Női portré kendővel – olajfesték, 40x40cm farost

Második napunkon Afganisztán irányába kalandozunk és megalkotjuk a női portét, az átható pillantást, redőzzük a kendőt. Olajfestékkel dolgozunk majd, remekül tudunk vele finom átmeneteket, összemosásokat alkotni. Az olajfesték száradási ideje hosszú – legkorábban 6hónap múlva lakkozzuk – így érdemes szállítódobozról gondoskodnod, vagy válassz képkeretinkből a biztonságos hazaszállításhoz.

2021. 06. 23. Szerda:

Indonéz öböl

Téma: Indonéz öböl – akrilfesték és paverpol, 30x40cm farost

A világ másik felére látogatunk ezen a napon: egy indonéz öbölbe. Több lépcsőben dolgozunk majd. Festünk alapot akrilfestékkel (eget, tengert, vitorlást, víz alatti sziklákat), majd átlátszóra száradó paverpollal, paversand, paverplast és artstone használatával, Pavercolor színező porral 3D-s domborodó sziklákat, növényeket alkotunk a képre. Száradás után akrilfestékkel emeljük ki a fényeket és az árnyékokat. Ha próbáltad már a paverpolt szobor készítéséhez vagy kisplasztika alkotásához – vagy ha még nem – ha inkább a paverpolos képek vonzanak és szívesen kipróbálnál valami újat, itt a helyed! Összekomponáljuk a hangulatot, anyagokat, színeket. Fantasztikus élmény lesz, megígérem! ?

2021. 06. 24. Csütörtök

Téma: Holland kerékpár – akrilfesték, 30x40cm farost

A kerékpárosok paradicsoma Hollandia. Induljunk el mi is és szedjük teli a bicikli kosarát virágokkal! Milyen színű a kedvenc biciklid? Áthangolhatod a képet saját színvilágod szerint.

 

Cseresznyéstál – akril, 30x40cm

2021. 06. 25. Péntek

Téma: Cseresznyéstál – akrilfesték, 30x40cm farost

Ezen a napon a szomszéd cseresznyéskertbe kirándulunk és megtöltjük a kék tálunkat gyönyörű, ropogós, érett cseresznyével! Ha mellé is pottyan, sebaj! Nem rajongok a csendéletekért, de ez vászonért kiáltott – remélem te is szívesen megalkotod majd! Mire az összes gömböcskét a helyére tesszük, jól bele fogjuk ásni magunkat a fények és árnyékok világába. Tanulóképnek is remek lesz!

Karib-tenger

2021. 06. 26. Szombat

Téma: Karib tenger – akrilfesték, 30x40cm farost

Hétvégén felszedjük a horgonyt és a Karib-tengerig meg sem állunk! Kalózhajó (is lehet ?), tenger, sziklák, hullámok, sirályok – alkossuk meg együtt. Kalandozz velünk!

 

Toszkán pipacsok

2021. 06. 27. Vasárnap

Téma: Toszkán pipacsok – olajfesték, 30x40cm farost

Táborunk zárónapján toszkán tájra pillantunk és festőkéssel, olajfestékkel adjuk vissza a táj színeit, domborulatait és a végén elégedetten pihenhetünk meg kalapos leányunk mellett. Fantasztikus élmény a krémes olajfesték állaga – illata és játéka a festőkéssel.

Az olajfesték száradási ideje hosszú – legkorábban 6hónap múlva lakkozzuk – így érdemes szállítódobozról gondoskodnod, vagy válassz képkeretinkből a biztonságos hazaszállításhoz.

—-

Reggel 9h-kor találkozunk és tervek szerint 17h-ig alkotunk. Egy hosszabb ebédszünetet és több rövidebb szünetet tartunk majd a nap folyamán.

Keretek: alkotásaid felöltöztetéséhez a táborban vásárolhatsz képkereteket. Ha már előre tudod igényed, kérlek írd meg nekünk, vagy rendeld meg a shopon keresztül, így tudunk számodra előre készülni.

A bérletek és a napijegyek tartalmazzák:

-Vezetett festőprogram minden költségét: instruálás, anyagok és eszközök használata, helyszínbérlet, festőkötény. A nap végén a saját alkotásoddal térhetsz haza.

-Napi egy meleg menüs ebédet (ételérzékenységed kérlek jelezd, próbálunk megoldást találni).

-Snack bár: ásványvíz, szörp, kávé, pogácsa, gyümölcs.

Kedvező időjárás estén teraszon, szabad levegőn alkotunk majd.

Tarts velünk, szeretettel várunk alkotni, kikapcsolódni! https://kreativkave.hu/alkototaborok/