A foglalkozás véget ért

Farsang – vegyes technika, Üröm

Művészeti előadó
Kezdés
2023.01.29. 10:00
Vége
2023.01.29. 14:30
Cím
Kreatív Kávé - Üröm 2096 Üröm, Lobogó u. 2/C.   Mutasd a térképet
Telefon
+36 30 682-0491

12,000 Ft

Farsangi hangulat: próbáld ki a sok-sok féle médiumot, alkosd, színezd saját fantáziád szerint a témát Szegeden a Kreatív Kávé festőprogramján!

9 készleten

Kategória:

Állapot

A foglalkozás véget ért

0 Eladva

Részletek

Farsangi hangulat: próbáld ki a sok-sok féle médiumot, alkosd, színezd saját fantáziád szerint a témát Ürömön, a Kreatív Kávé festőprogramján!

Téma: Farsang, 30x40cm alapozott festőlap.

Mi mindent fogunk használni alkotás közben? Paverpol, bársonypor, füstfólia, kétfázisú repesztőlakk, krémes és metál akrilfesték, galaxy pehely, gélpaszta, antikoló paszta. Ebbe a témába bele fog férni mindegyik. 😉

Részvételi díj: 12.000Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az akrilfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A téma kidolgozását és a foglalkozást úgy építem fel, hogy kezdőként is bekapcsolódhass a munkába, de haladóként is kapj új és hasznos információkat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Alkotásod felöltöztetéséhez a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (4,5-5-8eFt). https://kreativkave.hu/termekkategoria/kepkeret/

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

Kerülj távolra a hétköznapok gondjaitól pár órára, tarts velünk, alkossunk együtt ezen a ragyogó délelőttön!

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!

„Létfontosságú, hogy időnként olyan dolgot csináljunk, ami nem létfontosságú.” Mérő László