A foglalkozás véget ért

Csónak – olajfestés, Üröm

Művészeti előadó
Kezdés
2021.05.15. 15:00
Vége
2021.05.15. 19:00
Cím
Kreatív Kávé - Üröm 2096 Üröm, Lobogó u. 2/C.   Mutasd a térképet
Telefon
+36 30 682-0491

10,000 Ft

Elfogyott

Kategória:

Állapot

Nincs több elérhető jegy

2 Eladva

Részletek

balatoni csónak olaj festményBalatoni csónak és nyári hangulat! Örökítsük meg olajfestményen!

Téma: „Csónak”, olajfesték, 30x40cm alapozott festőlap.

Részvételi díj: kártyás fizetéssel vagy előre utalással 10.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel 12.000Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az akrilfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Az olajfesték száradási ideje 6hónap, érdemes dobozzal készülnöd, hogy biztonságosan hazaszállíthasd az elkészült festményed. Alkotásod felöltöztetéséhez – és a szállítás biztonságossá tételhez – a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (3,5 – 4 – 4,5eFt). https://kreativkave.hu/termekkategoria/kepkeret/

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!

——————

?‍♀️ FONTOS: foglalkozásainkon kis csoportban dolgozunk, hogy a távolságtartás biztosított legyen. A kéz, az eszközök, a munkaterület és a torok fertőtlenítéséről gondoskodunk.  ?‍?? A foglalkozásokon mindenki saját felelősségére vesz részt!