A foglalkozás véget ért

BŰBÁJOSOK-TÜNDÉREK-MANÓK, PAVERPOL – ÜRÖM

Művészeti előadó
Kezdés
2019.10.20. 10:00
Vége
2019.10.20. 15:00
Cím
Kreatív Kávé - Üröm 2096 Üröm, Lobogó u. 2/C.   Mutasd a térképet
Telefon
+36 30 682-0491

10,000 Ft

Bűbájosok-Tündérek-Manók! Haloween közeledtével mesevilágba utazunk! Te melyik alakot öltenéd szívesen magadra? Alkosd meg paverpollal!

5 készleten

Állapot

A foglalkozás véget ért

5 Eladva

Részletek

bubajos_paverpol_szobor

Tajthy Gabriella: Bűbájos, paverpol

Utazz velünk mesevilágba!

A programon ülő vagy álló szobrot alkotunk és betekintést kaphatsz az antikolás anyagaiba, technikáiba is. Mindenki választhat marmolin torsót, melyhez drótvázból hajtogatunk csontokat, alufóliából építünk szöveteket, textillel adunk bőrt és öltöztetjük fel! Plasztikázunk-szabunk-varrunk-fodrászolunk! 😉
Hozhatsz kincseket otthonról, csipkét, vékony – szétmosott lepedő vásznat, zsákvásznat, gyöngyöt, zsinórt, szalagot, gombot, kulcsot, stb. amivel díszítheted alkotásod. Ha más ötleted van, szívesen segítek a megvalósításában. Mindent be tudunk építeni, ami természetes anyag: pamut, len, fa, kavics, kő, kagyló stb. (A műszálas anyagokat, műanyagokat nem szereti a paverpol.)
A programon szürke vagy bronz paverpollal dolgozhatsz majd. Körömféltőknek adok gumikesztyűt!

Részvételi díj: előre utalással 10.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel: 11.500Ft/fő.

Otthoni alkotáshoz, kísérletezéshez vásárolhatsz a foglalkozás végén a Kreatív Kávés Klubkészletből Paverpol anyagot. (Ha előre konkrét igényed van, kérem jelezd legkésőbb a foglalkozás kezdete előtt egy héttel.)

Pedagógusoknak kreditpontok! (Kérd tájékoztatónkat, regisztráció +1000Ft!)

Nehézségi fok: egyszerű.
A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült szobrot természetesen hazaviheted!

Énidő és Kreatív Edzés.

Kapcsolj ki, kapcsolódj be!