A foglalkozás véget ért

Aranyló pipacsok – akrilfestés, aranyozás, Üröm

Művészeti előadó
Kezdés
2023.09.16. 10:00
Vége
2023.09.16. 13:00
Cím
Kreatív Kávé - Üröm 2096 Üröm, Lobogó u. 2/C.   Mutasd a térképet
Telefon
+36 30 682-0491

12,000 Ft

A nyári nap melege, a búzamezők aranya, a pipacs ragyogása: alkossuk meg együtt ürömi festőfoglalkozásunkon akrilfestékkel, arany vagy ezüst füstfóliával!

6 készleten

Kategória:

Állapot

A foglalkozás véget ért

2 Eladva

Részletek

Aranyló pipacsok, akril és aranyfüst, 30x40cm

Arany füstfóliával alkotjuk meg a nyári nap ragyogását, pipacsaink hátterét! Az arany varázslata, hogy más-más szögből nézve mást és mást mutat, a fényviszonyok és látószög folymatosan átszínezi a képet. Alkossuk meg együtt festőprogramunkon!

Téma: Pipacsok, 30x40cm alapozott festőlap.

Részvételi díj: 12.000Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az akrilfesték és az arany füstfólia használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

Speciális, térfogatosra száradó ragasztóval dolgozunk majd a füstfólia alatt, ezzel az anyaggal játszva alakítunk a háttérbe is mozgalmasságot: az aranyló fólia minden domborulatot ki fog hangsúlyozni.

A téma kidolgozása és a foglalkozás úgy épül fel, hogy kezdőként is bekapcsolódhass a munkába, de haladóként is kapj új és hasznos információkat. Lépésről lépésre együtt haladunk és elmagyarázzuk a folyamatot.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.-

Alkotásod felöltöztetéséhez a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (5-6-12eFt). https://kreativkave.hu/termekkategoria/kepkeret/

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

További ürömi programjaink: https://kreativkave.hu/uromi-programok/

Alkotótáboraink: https://kreativkave.hu/alkototaborok/

Kerülj távolra a hétköznapok gondjaitól pár órára, tarts velünk, alkossunk együtt!

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!

„Létfontosságú, hogy időnként olyan dolgot csináljunk, ami nem létfontosságú.” Mérő László