A foglalkozás véget ért

Alkotótábor 2020. Üröm, hétfői napijegy: Klimt – Adele

Művészeti előadó
Kezdés
2020.07.13. 09:00
Vége
2020.07.13. 17:00
Cím
Kreatív Kávé - Üröm 2096 Üröm, Lobogó u. 2/C.   Mutasd a térképet
Telefon
+36 30 682-0491

11,000 Ft

Aranyos napunkon a „Klimt – Bloch-Bauer I” c. alkotásának parafrázisát festjük meg metál akrilfesték, füstfólia, dekor fólia, effekt paszta felhasználásával. Az arany mellett lesznek ezüst médiumok is.

4 készleten

Szponzor

Állapot

A foglalkozás véget ért

4 Eladva

Részletek

Jön! Jön! Jön! Hetedik Kreatív Kávé Alkotótábor!

Hét nap, ami a kikapcsolódásról, kreativitásról, alkotói energiáid felszabadításáról, különböző technikákkal és anyagokkal való ismerkedésről, jó csapatról, vidám hangulatról, a közösségi alkotás élményéről fog szólni a Nagy Kevély lábánál, Ürömön! Várjuk jelentkezésed Alkotótáborunkba. Kedvező időjárás esetén a teraszon, szabad levegőn, madárcsicsergésben alkotunk majd!

Helyszín: Kreatív Kávé 2096 Üröm, Lobogó u. 2/C.

A napi jegy tartalmaz napi egy meleg ebédet (ha egyedi diétán vagy, kérlek gondoskodj az ebédedről), a foglalkozás alatt kávé/tea/ásványvíz korlátlan fogyasztását önkiszolgáló rendszerben, festőkötényt, az összes anyagot és eszközt, amire az alkotásod elkészítéséhez szükséged lesz. Munkádhoz pedig folyamatos szakmai útmutatást adunk. Az elkészült alkotásaid természetesen haza viheted.

HÉTFŐ – aranyozás/akrilfestés

Aranyos napunkon a „Klimt – Bloch-Bauer I” c. alkotásának parafrázisát készítjük el metál akrilfesték, füstfólia, dekor fólia, effekt paszta felhasználásával. Az arany mellett lesznek ezüst médiumok is! Akrilfestékkel, 40x40cm alapozott farostra fogunk ezen a napon alkotni, és beszélünk majd Klimtől, koráról, januári Klubkirándulásunkról is. Előzetesen a „Hölgy aranyban” c. film megtekintését javaslom, hiszen ez az alkotás a főszereplője. …és a táborban kipróbálhatod az aranyozópárnát, aranyozó kést és aranyozó ecsetet – pont úgy, ahogyan Klimt is dolgozott vele és ahogyan a film első jelenetében láthatjuk! ?

A tábor ideje alatt vásárolhatsz a bemutatott technikákhoz kapcsolódóan – otthoni alkotáshoz – festéket, médiumot, festőlapot, képkeretet, alkotócsomagokat – a készlet erejéig.

Tarts velünk, kapcsolódj be akár egy-egy nap erejéig kreatív hetünkbe!

Fontos! A foglalkozás kis létszámú, kézfertőtlenítőt, a felületek, eszközök és a levegő tisztítását biztosítjuk. A jelenlévő kormányrendelet nem teszi kötelezővé a maszk használat, csak ajánlja, így ezzel kapcsolatban mindenki dönthet saját belátása szerint. A foglalkozásokon mindenki saját felelősségére vesz részt! (Jó idő esetén a teraszon alkotunk, szabad levegőn, madárcsicsergésben! ;-))