A foglalkozás véget ért

Alkotótábor 2024 Üröm, szombati napijegy: Toszkán pipacsok

Művészeti előadó
Kezdés
2024.06.22. 09:00
Vége
2024.06.22. 17:00
Cím
Kreatív Kávé - Üröm 2096 Üröm, Lobogó u. 2/C.   Mutasd a térképet
Telefon
+36 30 682-0491

18,500 Ft

Fessünk együtt mediterrán hangulatot olajfestékkel, vibráló pipacsokat, örökítsük meg a nyári élményt ürömi alkotótáborunkban!

9 készleten

Állapot

A foglalkozás véget ért

0 Eladva

Részletek

Ürömi alkotótáborunk szombati napján olajfestékkel alkotunk toszkán hangulatot, pipacsokat. 30x40cm méretű festőlapra dolgozunk. Örökítsük meg a toszkán nyarat és hangulatot tájképünkkel!

2024 Üröm, huszonhetedik Kreatív Kávé Alkotótábor!

Öt nap, ami a kikapcsolódásról, kreativitásról, alkotói energiáid felszabadításáról, különböző technikákkal és anyagokkal való ismerkedésről, jó csapatról, vidám hangulatról, a közösségi alkotás élményéről fog szólni a Kevélyek lábánál, Ürömön! Légy Te is részese! Jelentkezz Alkotótáborunkba!

—–

Szombati napijegy. Dátum: 2024. június 22. szombat, 9-17h

Helyszín: Kreatív Kávé, 2096 Üröm, Lobogó u. 2/C.

Téma: Toszkán pipacsok, olajfesték, 30x40cm festőlap. (A téma inspirációként szolgál. Alkotás közben beleviheted saját egyéni ötleteidet.)

Csatlakozhatsz az egész táborba öt napos bérlettel, vagy egy-egy napra napijeggyel: https://kreativkave.hu/uromi-alkototabor/

———————

Ürömi nyári táborunkban kedvező időjárás estén szabad téren, teraszon alkotunk. Változatos témákkal várunk, melyeket különböző anyagokkal, eszközökkel alkothatsz meg. Felejtsd el egy időre a világ zaját, add át magad az alkotás élményének, játssz a színekkel, formákkal! Kezdőként is jelentkezhetsz, de ha tapasztaltabb vagy, neked is tartogatunk érdekességeket! Tarts velünk, alkossunk együtt!

A téma kidolgozása és a foglalkozás úgy épül fel, hogy kezdőként is bekapcsolódhass a munkába, de haladóként is kapj új és hasznos információkat. Lépésről lépésre együtt haladunk és elmagyarázzuk a folyamatot. Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, a használt festék és médiumok tudnivalóit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

Minden nap 9h-kor találkozunk és 17h-ig dolgozunk együtt, miközben egy hosszabb ebédszünetet és több rövidebb szünetet tartunk.

A nap végén több árkategóriában választhatsz képkeretet alkotásod felöltöztetéséhez. (Az olajfesték száradási ideje hosszú. Képkeretben biztonságosan el tudod szállítani, vagy kérlek hozz magaddal 30x40cm-nél nagyobb alapterületű szállítódobozt, amiben biztonságosan el tudod vinni alkotásod.)

A programokra 12év felettiek jelentkezését várjuk. A napi programok különböző nehézségi szintűek, de kezdők is jelentkezhetnek!

A bérletek és a napijegyek tartalmazzák:

-Vezetett festőprogram minden költségét: instruálás, anyagok és eszközök használata, helyszínbérlet, festőkötény. A nap végén a saját alkotásoddal térhetsz haza.

-Napi egy meleg menüs ebédet,

-Snack bár: ásványvíz, szörp, kávé, pogácsa, gyümölcs, borkóstoló.

Tarts velünk, szeretettel várunk alkotni, kikapcsolódni az év során több helyszínen Alkotótáborainkban, szegedi vagy ürömi foglalkozásainkon!