A foglalkozás véget ért

ALKOTÓTÁBOR 2023 ÜRÖM – pénteki napijegy: Szigligeti vár

Művészeti előadó
Kezdés
2023.06.23. 09:00
Vége
2023.06.23. 17:00
Cím
Kreatív Kávé - Üröm 2096 Üröm, Lobogó u. 2/C.   Mutasd a térképet
Telefon
+36 30 682-0491

17,500 Ft

Tarts velünk ürömi alkotótáborunkban, pénteki témánk kapcsán alkossuk meg együtt a Szigligeti vár látképét olajfestékkel!

8 készleten

Állapot

A foglalkozás véget ért

0 Eladva

Részletek

Hét napos alkotótáborunk ötödik, pénteki napján gondolatban a Balatonhoz utazunk és a Szigligeti vár XVII. századi látképét alkotjuk meg naplementés hangulatban. (30x40cm, olajfesték).

2023 Üröm, huszadik Kreatív Kávé Alkotótábor!

Hét nap, ami a kikapcsolódásról, kreativitásról, alkotói energiáid felszabadításáról, különböző technikákkal és anyagokkal való ismerkedésről, jó csapatról, vidám hangulatról, a közösségi alkotás élményéről fog szólni a Kevélyek lábánál, Ürömön! Légy Te is részese! Jelentkezz Alkotótáborunkba!

Péntek: Szigligeti vár, olajfestés

Dátum: 2023. június 23. péntek, 9-17h

Helyszín: Kreatív Kávé, 2096 Üröm, Lobogó u. 2/c.

Csatlakozhatsz egész hétre heti bérlettel, vagy egy-egy napra napijeggyel: https://kreativkave.hu/uromi-alkototabor/

———————

Nyári táborunkban szabad téren, teraszon alkotunk. Változatos témákkal várunk, melyeket különböző anyagokkal, eszközökkel alkothatsz meg. Felejtsd el egy időre a világ zaját, add át magad az alkotás élményének, játssz a színekkel, formákkal! Kezdőként is jelentkezhetsz, de ha tapasztaltabb vagy, neked is tartogatunk érdekességeket! Tarts velünk, alkossunk együtt!

Minden nap 9h-kor találkozunk és 17h-ig dolgozunk együtt, miközben egy hosszabb ebédszünetet és több rövidebb szünetet tartunk.

A nap végén több árkategóriában választhatsz képkeretet alkotásod felöltöztetéséhez. Az olajfesték száradási ideje hosszú – legkorábban 6 hónap múlva lakkozzuk. Érdemes szállítódobozt hoznod a biztonságos elszállításhoz!

A programokra 12év felettiek jelentkezését várjuk. A napi programok különböző nehézségi szintűek, de kezdők is jelentkezhetnek!

A bérletek és a napijegyek tartalmazzák:

-Vezetett festőprogram minden költségét: instruálás, anyagok és eszközök használata, helyszínbérlet, festőkötény. A nap végén a saját alkotásoddal térhetsz haza.

-Napi egy meleg menüs ebédet,

-Snack bár: ásványvíz, szörp, kávé, pogácsa, gyümölcs, borkóstoló.

Tarts velünk, szeretettel várunk alkotni, kikapcsolódni több helyszínen nyári Alkotótáborainkban!