A foglalkozás véget ért

Absztrakt virág – akrilfestés, Üröm

Művészeti előadó
Kezdés
2021.11.20. 10:00
Vége
2021.11.20. 13:00
Cím
Kreatív Kávé - Üröm 2096 Üröm, Lobogó u. 2/C.   Mutasd a térképet
Telefon
+36 30 682-0491

10,000 Ft

Használd alkotói szabadságod, mozgasd meg a fantáziád: alkotásod saját színvilágban, egyéni ötleteiddel is megvalósíthatod!

3 készleten

Kategória:

Állapot

A foglalkozás véget ért

4 Eladva

Részletek

Használd alkotói szabadságod, mozgasd meg a fantáziád: alkotásod saját színvilágban, egyéni ötleteiddel is megvalósíthatod. Aranyozós médiumokkal (arany és ezüst füstfóliával, dekor fóliával, 3D tollal, kontúrozóval) vagy térfogatnövelő (fiber) pasztával is dolgozhatsz! Szívhez szóló karácsonyi ajándék is lehet belőle!

Téma: “Virágfej” 40x40cm farost  akrilfesték. Alkotásod elkészítéséhez használhatsz aranyozós médiumokat, térfogatnövelő fiber pasztát is.

Részvételi díj: kártyás fizetéssel vagy előre utalással 10.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel 11.000Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az akrilfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat. A téma kidolgozását és a foglalkozást úgy építem fel, hogy kezdőként is bekapcsolódhass a munkába, de haladóként is kapj új és hasznos információkat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Alkotásod felöltöztetéséhez a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (4 – 4,5 – 5eFt).

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!

——————

?‍♀️ FONTOS: foglalkozásainkon kis csoportban dolgozunk, a helyszínt szellősen rendezzük be. A kéz, az eszközök, a munkaterület és a torok fertőtlenítéséről, valamint a levegő tisztításáról gondoskodunk.  ?‍??