A foglalkozás véget ért

Sirályok – akrilfestés és paverpol, Szeged

Művészeti előadó
Kezdés
2021.09.04. 15:00
Vége
2021.09.04. 19:00
Cím
AASZC Fodor József Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola 6725 Szeged Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

10,000 Ft

6 készleten

Állapot

A foglalkozás véget ért

1 Eladva

Részletek

Alkossunk együtt háromdimenzióban paverpollal!

Festőfoglalkozásunkon először alapot festünk akrilfestékkel (eget, tengert, madarakat) majd átlátszóra száradó paverpollal, paversand, paverplast és artstone használatával, Pavercolor színező porral 3D-s domborodó sziklákat, növényeket alkotunk a képre. Beépíthetsz kavicsokat, fadarabokat is a képbe, a paverpol minden természetes anyagot szeret. Száradás után akrilfestékkel tovább színezzük a témát és kiemeljük a fényeket – árnyékokat.

Használd alkotói szabadságod: alakíthatod, formálhatod, színezheted a témát, a domborzatot, növényzetet stílusod szerint.

Ha próbáltad már a paverpolt szobor készítéséhez vagy kisplasztika alkotásához – vagy ha még nem, ha inkább a paverpolos képek vonzanak és szívesen kipróbálnál valami újat, itt a helyed! Összekomponáljuk a hangulatot, anyagokat, színeket. Fantasztikus élmény lesz, megígérem! ?

Téma: „Sirályok”, akrilfesték és paverpol termékcsalád, 30x40cm alapozott festőlap.

Részvételi díj: kártyás fizetéssel vagy előre utalással 10.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel 11.000Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az akrilfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A téma kidolgozását és a foglalkozást úgy építem fel, hogy kezdőként is bekapcsolódhass a munkába, de haladóként is kapj új és hasznos információkat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Alkotásod felöltöztetéséhez a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (3,5 – 4 – 4,5eFt).

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!

——————

?‍♀️ FONTOS: foglalkozásainkon kis csoportban dolgozunk, a helyszínt szellősen rendezzük be – mindenki külön asztalnál alkot-, hogy a távolságtartás biztosított legyen. A kéz, az eszközök, a munkaterület és a torok fertőtlenítéséről, valamint a levegő tisztításáról gondoskodunk.  ?‍??