A foglalkozás véget ért

Klimt: A Csók, akrilfestés/aranyozás – Szeged

Művészeti előadó
Kezdés
2021.09.05. 10:00
Vége
2021.09.05. 15:00
Cím
AASZC Fodor József Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola 6725 Szeged Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

12,000 Ft

Alkosd újra Klimt: A csók-ját és fedezzük fel együtt titkait!

9 készleten

Állapot

A foglalkozás véget ért

0 Eladva

Időzítés

AASZC

Részletek

Alkosd újra Klimt: A csók-ját és fedezzük fel együtt titkait!

Ezen a programunkon Gustav Klimt nyomában járunk. A csók című alkotása kapcsán az aranyozás technikáiba tekintünk be, megismerjük a metál lap használatát, festünk arany és ezüst effekt pasztával, metál festékekkel, krémes akrillal, csillám géllel.
Téma: Gustav Klimt: A csók, 40x40cm farost.
Részvételi díj: előre utalással 12.000ft/fő, helyszíni fizetéssel 13.000ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az akrilfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

Az elkészült alkotásod természetesen hazaviheted, és képkeretet is választhatsz többféle stílusban és 4-5-6500Ft-os árkategóriákban.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted.

A programot 5órásra tervezzük, ami alatt megismerkedünk az aranyozás több technikájával, és a kép fő részeit kidolgozzuk majd. Ha nem tudod befejezni alkotásod, visszajöhetsz egy következő programunkra (amire van szabad hely) és befejezheted, vagy a virágokat/köpenydíszítést megalkothatod otthon. Ez a téma megérdemli az alapos kidogozást és a befektetett munkát! 😉

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!
Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!
——————
FONTOS: foglalkozásainkon kis csoportban dolgozunk, a helyszínt szellősen rendezzük be – mindenki külön asztalnál alkot, hogy a távolságtartás biztosított legyen. A kéz, az eszközök, a munkaterület és a torok fertőtlenítéséről, valamint a levegő tisztításáról gondoskodunk.